Ρεμπέκα Μπρουκς: Αυτή είναι η προστατευόμενη του Μέρντοχ

Η διευθύντρια που «σώθηκε» μετά το «λουκέτο»

Ρεμπέκα Μπρουκς: Αυτή είναι η προστατευόμενη του Μέρντοχ
Μετά το σκάνδαλο της «News of the World» ο Μέρντοχ έβαλε απλά «λουκέτο» στην εφημερίδα, μην δίνοντας δεκάρα τσακιστή για το τι θα απογίνουν οι 200 εργαζόμενοι.Μόνο ένα άτομο έσπευσε να «σώσει», την Ρεμπέκα Μπρουκς: πρώην διευθύντρια της εφημερίδας και νυν εκτελεστική διευθύντρια του ομίλου του.

Όπως είπε, λίγο πριν πάνε για φαγητό μαζί -την ώρα που ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντ. Κάμερον ανακοίνωνε ότι θα ερευνηθεί εις βάθος η υπόθεση, η Ρεμπέκα «είναι η πρώτη μου προτεραιότητα».Η 43χρονη Μπρουκς που κατέχει τον τίτλο της «πιο νέας διευθύντριας στον βρετανικό Τύπο» ήθελε από πολύ μικρή να γίνει δημοσιογράφος.

Στα 20 της κατάφερε να μπει ως γραμματέας στην εφημερίδα και από εκεί μεταπήδησε στο άψε σβήσε στο τμήμα σύνταξης.Γρήγορα κατέκτησε την κορυφή, αφού βρέθηκε από νωρίς στο πόστο της υποδιευθύντριας, πρώτα στην «News of the World» και στην συνέχεια στην «Τhe Sun».

Όσοι την γνωρίζουν μιλούν για μια αδίστακτη προσωπικότητα, που όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη της, δεν δίστασε να ντυθεί καμαριέρα, προκειμένου να κλέψει το κυριακάτικο φύλλο της «Sunday Times» πριν αυτό βγει!

Πάντως, σύμφωνα με τις κακιές γλώσσες, πρόκειται για το τέταρτο παιδί του Μέρντοχ!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top