«Βγάζουν μαχαίρια» Λιάγκας-Μανωλίδου

Δείτε την νέα εξέλιξη της κόντρας τους

«Βγάζουν μαχαίρια» Λιάγκας-Μανωλίδου

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει να «στολίζει» τους πάντες μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Μετά την Νάντια Μπουλέ, σειρά… προτεραιότητας πήρε η Ευγενία Μανωλίδου.

Πριν από λίγες ημέρες, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Ευγενίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα πει και το ξαναλέω ότι ήταν λάθος που έφυγε από το mega, αλλά δεν με είχε ακούσει. Δεν νομίζω να μην το μετάνιωσε», είπε, προσθέτοντας ότι εάν έμενε στο mega η Ευγενία ΚΑΙ το master chef 2 θα παρουσίαζε και ό,τι άλλο της ζητείτο, ενώ η κίνησή της να πάει στον Ant1 και οι μετέπειτα επιλογές της δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.

Η σύζυγος Αδωνι δεν του χαρίστηκε. Του απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τις επαγγελματικές της επιλογές και το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας τις έπιασε στο στόμα του. «Με σχολιάζει; Δεν πειράζει. Δεν κρίνει μόνο τις δικές μου επαγγελματικές επιλογές, αλλά όλου του κόσμου. Κάποια στιγμή θα κρίνει και τις δικές του. Δεν ξέρω γιατί αναφέρεται τόσο συχνά σε εμένα… ρωτήστε τον. Η απάντηση που έχω να σας δώσω είναι ότι δεν μου αρέσει να είμαι στάσιμη. Θέλω να κάνω πράγματα. Πολλές φορές ρισκάρω και τις περισσότερες… πετυχαίνω», είπε, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι φυσικά και υπήρξαν φορές που δεν πέτυχε.

Όμως, ο Λιάγκας, ακόμη και όταν δεν έχει εκπομπή, φροντίζει να έχει έναν εκπρόσωπο… αντ’αυτού! Ο λόγος για την ραδιοφωνική του παρτενέρ Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία, μέσα από την εκπομπή tv weekend, μίλησε εξ ονόματος του παρουσιαστή για την γνώμη που έχει εκείνος για την Ευγενία Μανωλίδου! «Δεν νομίζω ότι μόνο εμείς δεν ξέρουμε τί θα κάνει η Ευγενία του χρόνου. Νομίζω ότι ούτε η ίδια δεν ξέρει», είπε η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα. Όταν οι υπόλοιποι συνεργάτες μίλησαν για την κόντρα του Λιάγκα με την Μανωλίδου, ως γνήσια... συνήγο��ός του, έσπευσε να τον υπερασπιστεί: «Ο Λιάγκας σας φταίει τώρα ή η Ευγενία που ο Ant1 την πήρε και τώρα δεν την έχει καλέσει ακόμη και για τίποτα;»

Και είμαστε και στο μέσον του καλοκαιριού. Σκεφτείτε δηλαδή να ήταν και χειμώνας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top