Σ. Μαλέλης: Οι νικητές και οι χαμένοι της χρονιάς που φεύγει

Ποιο πρόσωπο θεωρεί ότι λείπει από την τηλεόραση;

Σ. Μαλέλης: Οι νικητές και οι χαμένοι της χρονιάς που φεύγει

Τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που ξεχώρισαν την φετινή χρονιά σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, χαρακτηρίζοντάς το ως τον μεγάλο νικητή της σεζόν. «Είναι σε ένα κανάλι μεσαίου μεγέθους, με ένα πολύ χαμηλό lead in, κι όμως πήγε τόσο δυνατά. Είναι ένα δελτίο που κερδίζει κατά κράτος τον ανταγωνιστή του, που είναι το mega, το οποίο βέβαια είναι επίσης ένα πολύ καλό και οργανωμένο δελτίο. Πιστεύω, όμως, ότι η επιτυχία του δελτίου του Alter οφείλεται κατά πολύ στον ίδιο τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εγκυρότητα που έχει χτίσει τόσα χρόνια με πολύ κόπο και πολύ επιμονή».

Ράδιο Αρβύλα: «Ηταν η πιο επιτυχημένη σατιρική εκπομπή. Τα παιδιά πέτυχαν, έβγαλαν μια καινούρια τηλεόραση προς τα έξω, πολύ πιο άνετη και πολύ αποδεκτή».

Ελένη Μενεγάκη: «Την θεωρώ επίσης νικήτρια γιατί μέσα σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον κατάφερε να αντέξει», είπε, προσθέτοντας ότι υπήρξε μια παρεξήγηση με την παρουσιάστρια, η οποία πλέον έχει λυθεί.

Στην συνέντευξή του στην εκπομπή LifeStyle, ο κος Μαλέλης είπε ότι μέσα στα προγράμματα που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα το πρωινό του mega, αλλά και το Νησί. «Τα reality κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα και η Τουρκία εισέβαλε για τα καλά στην χώρα μας», τόνισε. Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά πράγματα, ανέφερε ότι η τηλεόραση περνά μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, όμως, δυστυχώς, η κρίση θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες και δυσάρεστες αλλαγές.

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που θεωρούνται χαμένοι για φέτος; «Δεν θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να πικράνω ανθρώπους», είπε.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο να συζητούν με το Star. Πώς απαντά ο κος Μαλέλης; «Όχι. Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή. Τους συμπαθώ, έκαναν πολύ καλή δουλειά, δύο χρόνια τώρα. Δεν έχουμε συζητήσει, αλλά δεν αποκλείω και τίποτα». Οσο για τ�� ποιο πρόσωπο θεωρεί ότι λείπει από την τηλεόραση; «Νομίζω ο Νίκος Ευαγγελάτος».

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που φημολογείται ότι θα γίνουν στο Star σε επίπεδο προγράμματος, απάντησε ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική. «Το κανάλι λειτουργεί συλλογικά και όλα έχουν συνάρτηση με το κόστος».

Τι εύχεται στον εαυτό του, τέλος, ο κος Μαλέλης; «Θέλω να έχω υγεία και να μπορέσω έστω και μετά τα 50 να βρω τον δρόμο μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top