Αγρια κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον...Δημήτρη Καμπουράκη!

Ποιον «κράζει» η παρουσιάστρια μέσα από το twitter της;

Αγρια κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον...Δημήτρη Καμπουράκη!

Κόντρα… «μεγατόνων» ξέσπασε ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και … Δημήτρη Καμπουράκη με αφορμή τους Αγανακτισμένους!

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν κατέβηκε στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσει με τους Αγανακτισμένους: «Υπάρχουν κάποιοι που σε κοιτάζουν στραβά, με ένα βλέμμα του τύπου ‘ κάνε μας την χάρη κούκλα μου, τί ακριβώς ήλθες εδώ να μας το παίξεις’; Κάτι που σε στενοχωρεί, σε κάνει να χάνεις την όρεξή σου και τελικά σε απομακρύνει». Σημειώνεται ότι στο εξώφυλλο του περιοδικού, όπου δόθηκε η συνέντευξη, υπήρχε ο τίτλος «η Σίσσυ Χρηστίδου παλιά σύχναζε Εξάρχεια, τώρα της την σπάει που δεν μπορεί να κατέβει στο Σύνταγμα γιατί θεωρείται celebrity».

Η αντίδραση του Δημήτρη Καμπουράκη για τον… κοινωνικό αποκλεισμό της Σίσσυς ήλθε την επομένη της κυκλοφορίας του περιοδικού, μέσα από το πρωινό του mega. «Χθες άκουγα μία, που δεν θυμάμαι ποια ήταν, που είπε ότι δεν μπορεί να πάει στο Σύνταγμα γιατί είναι celebrity…», είπε εν εξάλλω ο δημοσιογράφος, που αναρωτήθηκε πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Άμεση ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, που ήλθε μέσω twitter: «Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να ακούω αηδίες, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ποτέ ΔΕΝ είπα την φράση δεν πάω Σύνταγμα γιατί είμαι celebrity. Αυτό ήταν τίτλος του nitro mag ως συμπέρασμα του δημοσιογράφου γι’αυτό και είναι σε τρίτο πρόσωπο. Αν είσαι δημοσιογράφος, φοβάμαι πως οφείλεις να μπεις στον κόπο να διαβάσεις μία συνέντευξη πριν την κάνεις θέμα. Αυτά».

Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Το πιο σωστό απ’όλα το είπε ο Γιώργος Οικονομέας. «Τρία πουλάκια κάθονταν…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top