Έρευνα στα γραφεία της Daily Star ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ

Για την υπόθεση των υποκλοπών

Έρευνα στα γραφεία της Daily Star  ανακοίνωσε η Σκότλαντ  Γιαρντ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών που συγκλονίζει τον βρετανικό τύπο.

Έτσι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος της ιστορικής εφημερίδας News of the World, η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό πρακτορείο ότι διεξάγεται έρευνα και στα γραφεία της Daily Star, στο κέντρο του Λονδίνου.

Η έρευνα στα γραφεία της Daily Star είναι το νέο επεισόδιο στο σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά τη σύλληψη και του Αντι Κόλσον, πρώην διευθυντή της News of the World και πρώην διευθυντή επικοινωνίας του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Ακολούθησε η σύλληψη του Κλάιβ Γκούντμαν, πρώην ανακτορικού συντάκτη της News of the World και νυν συνεργάτη της κυριακάτικης έκδοση της Daily Star, της Daily Star Sunday, ο οποίος είχε φυλακιστεί το 2007 για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Γκούντμαν είχε φυλακιστεί τότε για τέσσερις μήνες, μετά από καταγγελίες μελών του προσωπικού του Μπάκιγχαμ ότι υποκλέπτονταν μηνύματα από τους τηλεφωνητές τους, τα οποία σχετίζονταν με τον τραυματισμό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η νέα σύλληψη του Γκούντμαν έχει να κάνει με την επιχείρηση της αστυνομίας που ερευνά καταγγελίες για πληρωμές σε αστυνομικούς από στελέχη της News of the World.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top