Πάνω στην Ωρα: Συνεχίζεται και του χρόνου;

Τί είπαν οι παρουσιαστές αποχαιρετώντας το κοινό

Πάνω στην Ωρα: Συνεχίζεται και του χρόνου;

Αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή οι συντελεστές του «Πάνω στην Ωρα», που και αυτό ολοκληρώθηκε για την φετινή σεζόν και πάει… διακοπές.

Σε καλοκαιρινό και… ανάλαφρο mood, οι δύο παρουσιαστές Σπύρος Λάμπρου και Ελενα Παπαβασιλείου μίλησαν για το πόσο ωραία πέρασαν τα δύο χρόνια προβολής της εκπομπής, ενώ σχολίασαν και τα βίντεο με τα παρασκήνια από το πρωινό πρόγραμμα του Alpha. Κλείνοντας, η παρουσιάστρια, που στην τελευταία εκπομπή της σεζόν εμφανίστηκε με λευκή βραδινή, (αλλά πιο βραδινή δεν γίνεται) τουαλέτα, άρχισε τις ευχαριστίες προς όλους όσους εργάστηκαν για την εκπομπή: «Πρέπει να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η εκπομπή βγαίνει κυρίως με την βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για όλη την συμπαράστασή τους αυτά τα δύο χρόνια και για το πόσο πολύ μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Χαμογελούσαν ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Σε εκείνο το σημείο, ο Σπύρος Λάμπρου συμπλήρωσε τα λεγόμενά της, στα οποία όμως μας έμεινε ένα μεγάλο ερωτηματικό. «Ευχαριστούμε όλους όσους μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε στον αέρα αυτά τα δύο χρόνια. Ασχετα εάν συνεχιστεί του χρόνου ή όχι η εκπομπή, τους ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ», είπε ο παρουσιαστής. Αινιγματικός και μυστήριος ως προς το εάν τελικά η εκπομπή πήρε, παίρνει ή ΘΑ πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τον κόσμο.

«Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε εσάς για την αγάπη σας, γιατί πραγματικά θεωρήσαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό το ότι σας κάνουμε συντροφιά τα δύο τελευταία χρόνια», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Για το ε��ν θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Αυτό που φάνηκε πάντως στον αποχαιρετισμό του τηλεοπτικού διδύμου ήταν ότι και οι δυο τους μιλούσαν για τα δύο χρόνια της εκπομπής και την συνολική διάρκεια που ήταν μέχρι σήμερα στον αέρα και όχι αποκλειστικά και μόνο για την χρονιά που φεύγει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top