Σ. Καλυβάτσης: Θα πεθάνω και θα με ρωτάνε αν μιλάω με τον Κανάκη στον Παράδεισο

Τι εξομολογήθηκε στην εκπομπή Super Star

Για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη, για τη σχέση τους σήμερα, αλλά και για την παλιά καλή εποχή, μίλησε στην εκπομπή Super Star ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Αφού ξεκαθάρισε ότι με τον κ. Κανάκη (Αντώνη τον έλεγε τότε) δεν έχει πλέον επαφές, αναφέρθηκε στις καλές εποχές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ουσιαστικά σα να ζούσαμε όλοι μαζί εκείνο τον καιρό!».

Ο Σ. Καλυβάτσης αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Αμαν» που παρουσίαζαν τότε και είπε ότι «Ήταν άκρως επαγγελματική δουλειά, αλλά με πολύ ερασιτεχνισμό και πολύ, για να το πω σαλονικιώτικα, με πολύ γκ*ύλα, έτσι με γ-κ!»

Έχει όμως και την εξήγησή του για τον …χωρισμό από τον πρώην φίλο και συνεργάτη του. «Άλλα πράγματα ήθελε ο ένας, άλλα πράγματα ήθελε ο άλλος, οπότε τραβήξαμε το δρόμο μας. Δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές μας και συμβαίνουν και χειρότερα στις δουλειές μας!», λέει ο Σ. Καλυβάτσης.

Τώρα σε ό, τι αφορά τις επίμονες ερωτήσεις γιατί δεν μιλάνε πλέον με τον Α. Κανάκη, ο Σ. Καλυβάτσης είναι κατηγορηματικός. «Θα έχω γίνει 200 χρονών, θα έρχονται στον τάφο μου και θα ρωτάνε αν μιλάω με τον Κανάκη στον Παράδεισο!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top