Απίστευτος τσακωμός στον «αέρα» της Πόπης Τσαπανίδου

Γιατί φώναζε στους συνεργάτες της «κλείστε την γραμμή»

Απίστευτος τσακωμός στον «αέρα» της Πόπης Τσαπανίδου

«Ροντέο» έγινε το στούντιο της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία ξεκίνησε μια άκρως… ειρηνική κουβέντα με τον πρόεδρο του σωματείου των αυτοκινητιστών ταξί και κατέληξε... κατακόκκινη να φωνάζει στους συνεργάτες της να κλείσουν την γραμμή. Μιλάμε για τον απόλυτο χαμό, όχι αστεία...

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος του σωματείου, εξέφρασε την αντίθεσή του με τις απόψεις άλλου εκπροσώπου των οδηγών ταξί, αλλά εξαιτίας του ό��ι η κουβέντα είχε αρχίσει να «κρεμάει» και το ενδιαφέρον δεν ήταν η προσωπική κόντρα, αλλά η απελευθέρωση του επαγγέλματος, η δημοσιογράφος άρχισε να του κάνει ερωτήσεις, λέγοντάς του ότι αυτό ήταν που ενδιέφερε τον κόσμο.

«Αφήστε με να μιλήσω. Δεν μπορείτε να με διακόπτετε και να αφήνετε τον καθένα να με ξεφτιλίζει από τον αέρα μιας εκπομπής και μετά εγώ να μην μπορώ να απαντήσω», είπε αρχικά ο… πρόεδρος και οι τόνοι άρχισαν σιγά σιγά να ανεβαίνουν.

«Δεν σας αφαιρώ το λόγο, το αντίθετο μάλιστα. Πρέπει όμως να κάνουμε διάλογο. Δεν μπορείτε να μιλάτε μόνος σας είναι και κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν», απάντησε η παρουσιάστρια, προτείνοντάς του ακόμη και να συνομιλήσει με τον αντίπαλό του στον αέρα της εκπομπής, προκειμένου να λυθούν οι διαφορές τους. Σε εκείνο το σημείο, τα αίματα «άναψαν» για τα καλά.

«Σας παρακαλώ που θα μου πείτε εμένα αυτά τα πράγματα. Δεν το κατάλαβα, με εκβιάζετε; Γιατί εάν με εκβιάζετε, να πάτε να υπηρετήσετε τον Αλαφούζο!»

Τούρμπο η δημοσιογράφος, που δικαίως και την στιγμή που πραγματικά προσπαθούσε να προβάλλει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στο θέμα με τα ταξί, άρχισε να ουρλιάζει στους συνεργάτες της να κλείσουν την γραμμή. «Πρώτα θα μιλάτε κόσμια και μετά θα μου απευθύνετε τον λόγο με αυτόν τον τρόπο… περνάμε σε διαφημίσεις και θα επανέλθουμε. Συγγνώμη για τους τόνους, αλλά ήταν αδύνατον να γίνει διαφορετικά».

Ευτυχώς δηλαδή που ακολουθούσε διαφημιστικό διάλειμμα και έσωσε την κατάσταση. Μην κοιτάτε που ήλθε μια ώρα αρχύτερα, καλύτερα… Λίγο ακόμη και ο Λυμπερόπουλος θα έβγαινε μέσα από το τηλέφωνο και θα πεταγόταν στο στούντιο. Τι τραβάνε κι αυτές οι παρουσιάστριες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top