Ρούλα Κορομηλά: κόντρα με την μακιγιέζ και τη στιλίστρια της!

Γιατί της είπαν ”αντίο”;

Ρούλα Κορομηλά: κόντρα με την μακιγιέζ και τη στιλίστρια της!
«Αντίο» έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, είπε η Έλενα Ψωμά στην Ρούλα Κορομηλά. Η προσωπική μακιγιέζ της παρουσιάστριας, την «εγκατέλειψε» και όχι μόνο αυτό αλλά τη χαρακτηρίζει και «δύσκολο άνθρωπο».

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Espresso», η Έλενα Ψωμά ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τη Ρούλα, απλά «θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα στο χώρο μου. Θεωρώ πως είναι καλύτερο μα κάνω μαθήματα σε μια σχολή από το να επιμελούμαι την παρουσιάστρια ενός show».

Σύμφωνα πάντως με το περιβάλλον της Ρούλας, η παρουσιάστρια έπεσε από τα σύννεφα με την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Λιάνα Καμπά που έντυσε στα πρώτα live του «Greek Idol» τη Ρούλα, εξηγεί γιατί έφυγε και αυτή από το πλευρό της και μάλιστα πολύ νωρίς.

«Μια χαρά ήταν η συνεργασία μας όσο κράτησε. Την έντυσα τις πρώτες φορές, δεν την έντυνα στο τέλος, το είδατε αυτό. το στυλ αυτό που ήθελε, το concept της εκπομπής, δεν μπορούσα να το καλύψω για τόσες πολλές φορές».

Ωστόσο το «ζουμί» είναι οι αιχμές που αφήνει για τη σχέση της Ρούλας Κορομηλά με την Έλενα Ψωμά: «όλα θέλουνε δυο. Παίζει ρόλο και η άλλη μεριά πως είναι».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top