Τι θα γίνει στη «Ζωή της Άλλης» από τη νέα σεζόν;

Η «Ξένια» επανέρχεται ακόμα πιο κακιά!

Τι θα γίνει στη «Ζωή της Άλλης» από τη νέα σεζόν;
Δεν το βάζει κάτω η κακιά «Ξένια». Από τη νέα σεζόν επανέρχεται δριμύτερη και βάζει πλώρη για την οικογένεια Καλλιφατίδη την οποία θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς!

Βοηθό στα σχέδια της θα έχει τον πλούσιο επιχειρηματία και πολύ ερωτευμένο μαζί της Σήφη, τον οποίο είδαμε στα τελευταία επεισόδια. Ο Σήφης θα γίνει φύλακας άγγελος της Ξένιας και πιστός υπηρέτης σε όλα τα βρώμικα σχέδια της.

Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και η Ξένια θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του, όταν κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου μεταξύ τους, ο Σήφης παθαίνει ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Εκείνη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να του το παίξει καλή, και μόλις ξυπνά ο Σήφης είναι η μόνη που αντικρίζει μπροστά του. Συγκινείται και νομίζει πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. Τη φιλά και γίνονται ζευγάρι.

Χωρίς να χάσει καιρό βάζει μπροστά το μοχθηρό της σχέδιο και τον πείθει να αγοράσει το catering της οικογένειας Καλλιφατίδη. Πως θα τα καταφέρει; στήνει στην «Κάτια» μια καλοστημένη κομπίνα ώστε να πέσει έξω η επιχείρηση και έτσι περνά στα ��έρια της.

Η συνέχεια; αναμένεται συγκλονιστική!

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δείτε ένα τυχαίο απόσπασμα από την επιτυχημένη σειρά…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top