Εξελίξεις στον Flash

Διακοπή συνεργασίας του σταθμού με δημοσιογράφους

Στην διακοπή της συνεργασίας με 25 εργαζομένους, μεταξύ αυτών και ενός τεχνικού, προχώρησε πριν λίγες ώρες ο ραδ��οτηλεοπτικός σταθμός Flash. Ως επί το πλείστον επρόκειτο για δημοσιογράφους που εργάζονταν με μπλοκάκι στη σύνταξη και στο ρεπορτάζ. Αυτήν την στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται 9ωρη στάση εργασίας των τεχνικών που ξεκίνησε από τις 14.30 μ.μ. και θα τελειώσει στις 23.30 μ.μ.

Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας) τονίζει ότι «Όσο η διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash, απεργάζεται απολύσεις για τους συναδέλφους μας εργαζόμενους και αρνείται την επιστροφή στην εργασία τους των απολυθέντων συναδέλφων μας, η απάντηση είναι μονόδρομος και το ελάχιστο που μας απομένει. Κινητοποιήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσαμε πριν ένα μήνα και κηρύσσει, για σήμερα Πέμπτη 30/6/2011, 9ωρη στάση εργασίας από τις 14.30 το πρωί έως τις 23.30. Ο σεβασμός της ΣΣΕ μας και των θέσεων εργασίας μας είναι το μόνο μας μέλημα. Καλούμε την πολιτεία και τα αρμόδια όργανά της να βάλουν φραγμό στην ασυδοσία και την εργοδοτική αυθαιρεσία που πετά στο δρόμο δεκάδες συναδέλφους τεχνικούς και δημοσιογράφους. Καλούμε τη διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash να αποστεί της υλοποίησης του business plan των απολύσεων και του εργασιακού μεσαίωνα για τους εργαζομένους του ραδιοσταθμού. Μέχρι τότε οι κινητοποιήσεις είναι το μόνο μας όπλο και θα το χρησιμοποιούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top