«Τρέμω μη�� μείνω χωρίς δουλειά»

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

«Τρέμω μην μείνω χωρίς δουλειά»

Για το «μεσημεριανό», την τηλεόραση, αλλά και το εάν έχει ανανεώσει την συνεργασία της με το Star μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη. «Δεν τίθεται θέμα ανανέωσης στην περίπτωσή μου, γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και οψιόν για άλλα δύο χρόνια. Δεν ξέρω όμως σε ποιες συνθήκες θα είναι πια η συνεργασία. Δεν έχω ιδέα τί θα γίνει του χρόνου και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ξέρω μόνο πως μέχρι τις 8 Ιουλίου θα είμαστε στον αέρα. Φαντάζομαι και ελπίζω πως μέχρι τότε θα τα’ χουμε βάλει όλα σε μια σειρά».

Αραγε την κούρασε το…αποκαλούμενο μεσημεριανό; «Ερώτηση παγίδα; Νομίζω ότι εγώ το κούρασα, αυτό μια χαρά είναι. Το χω ρίξει σε μεγάλη ταλαιπωρία. Ως δουλειά όχι δεν με κούρασε, όμως ως περιεχόμενο θέλω κάτι που να με ιντριγκάρει περισσότερο».

Η οικοδέσποινα του Super Star ξεκίνησε την τηλεόραση το 1992 και από το 2002 βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες. «Απ´ την αρχή το κίνητρο ήταν η τρέλα μου με την δουλειά που με ευχαριστούσε και όχι το να γίνω γνωστή, το να με γνωρίζουν και να μ’ αναγνωρίζουν, ή το να μην κάθομαι στην ουρά στην εφορία. Οπότε όλο αυτό, το μέχρι εδώ που έχω φτάσει, είναι παραπάνω απ’ ό,τι είχα φανταστεί. Η γωνία μου εμένα είναι να μην μείνω χωρίς δουλειά, όχι το να μην βγω στην τηλεόραση. Έχω ζήσει απλήρωτη, γιατί έτσι ήταν τα πράγματα και όχι γιατί το δεχόμουν και είχα πάρει δάνειο για να κάνω Πάσχα που το ξεχρέωσα ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια αργότερα. Τρέμω στην ιδέα πως θα μείνω χωρίς δουλειά».

Τί θα κάνει σε περίπτωση που τελειώσει το θέμα «παρουσίαση» ή «ζωή κάτω από τους προβολείς;»; «Φυσικά και θα μου λείψει και θα χρειαστώ ένα χρόνο προσαρμογής. Είναι ένα ισχυρό, ένα εθιστικό πράγμα η τηλεόραση. Αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Τι να κάνουμε; Και καλύτερα να τελειώνει κάτι, ενώ οι άλλοι πιστεύουν πως θα μπορούσε να συνεχιστεί παρά να λένε -Α την κακομοίρα… δεν καταλαβαίνει πως έχει τελειώσει-;»

Πρόσφατα, έκανε εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων και των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. «Είναι προφανές πως θα ήθελα να κάνω ενημέρωση αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και δεν με χαλάει κάτι. Η μαγκιά είναι να μπορείς να τα κάνεις και τα δύο. Και ένιωσα βαθύτατα ικανοποιημένη γιατί το κανάλι μου με εμπιστεύθηκε και για τα δύο».

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε η κόρη της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, παρά μόνον εάν η ίδια επέμενε πολύ. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, δηλώνει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά τον γάμο της. «Όχι, έτσι κι αλλιώς λείπουμε και εγώ και ο Θανάσης όλη την ημέρα από το σπίτι και συναντιόμαστε το βράδυ όπως και πριν από το γάμο. Τρώμε έξω γιατί δεν μαγειρεύω εκτός κι αν δεν δουλεύω, δηλαδή γιορτές και σχόλες. Αλλά μου αρέσει να του μαγειρεύω. Ενθουσιάζομαι να περιποιούμαι τον άνθρωπό μου με λιχουδιές και φαγητά». (Πηγή: Down Town)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top