Έκλαιγε με λυγμούς η Φαίη στο τέλος της εκπομπής

Κάντε κλικ και δείτε γιατί

Έκλαιγε με λυγμούς η Φαίη στο τέλος της εκπομπής
Απλή, λιτή και… συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η τελευταία εκπομπή των Γιώργου Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, αφού και οι δύο, όπως και το πάνελ τους πλάνταξαν στο κλάμα

Με το «καλημέρα» ο Γιώργος ευχαρίστησε «όλους τους αφανείς ήρωες της εκπομπής, τους ρεπόρτερ, τους τεχνικούς, την όμορφη ομάδα που έβγαλε κάτι όμορφο και κυρίως τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια με τις παρατηρήσεις και τα σχόλια». Ωστόσο, ο παρουσιαστής έστειλε το μήνυμα του, προσθέτοντας «βγήκε ένα ωραίο αποτέλεσμα… τουλάχιστον για φέτος», ενώ δεν σχολίασαν τίποτα για την επόμενη σεζόν.

Στην ��ιάρκεια της τρίωρης μετάδοσης είχαν καλεσμένους αγαπημένους φίλους, ενώ σε τηλεφωνική σύνδεση βγήκε και η Στ. Τσιμτσιλή. Πάντως, τον Νίκο Μουτσινά, παρότι είχαμε ακούσει πως τον είχαν στο νου τους για καλεσμένο της τελευταίας εκπομπής τελικά δεν τον είδαμε.

Το φινάλε ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, αφού το ζευγάρι, όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα του, όταν η παραγωγή έπαιξε ένα βίντεο αφιέρωμα.
«Πες κάτι», είπε η Φαίη στο Γιώργο στην προσπάθεια της να συγκρατηθεί.
«Πες εσύ, εγώ συγκινούμαι πιο εύκολα», ήταν η απάντηση του Γιώργου.

«Θέλω να ευχαριστήσω…» και να σου το κλάμα! Με όση φωνή της είχε απομείνει από τους λυγμούς η Φαίη εξήγησε ότι δεν είναι «δάκρυα τέλους σεζόν», αλλά πραγματικής χαράς που ήταν δίπλα της οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και το κοινό στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Το ακούει αυτό ο Λιάγκας και ο Ουγγαρέζος και να σου κλάμα και αυτοί!

Πάντως, πριν το κλείσιμο δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν έναν – έναν τους 59 ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα και να στείλουν την αγάπη και το «ευχαριστώ» τους στην Σάσα Σταμάτη, με την οποία σταμάτησαν την συνεργασία 20 μόλις μέρες πριν τελειώσει η εκπομπή.

Δείτε το βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top