Φαίη Σκορδά: «δεν έχουμε υπογράψει ακόμα»

Τι αποκάλυψε για τις συζητήσεις με το Mega

Φαίη Σκορδά: «δεν έχουμε υπογράψει ακόμα»

«Έχουμε συζητήσει αλλά δεν έχουμε υπογράψει», δήλωσε η Φαίη Σκορδά για το τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιό της, αλλά και εκείνου του συζύγου της, με το Mega.

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Πολύ Μπλα Μπλα», η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχουν ��ίνει κουβέντες αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει. «Δεν υπήρχε ποτέ κάποιο πρόβλημα ή εμπόδιο ή ότι εμείς δεν θέλαμε», πρόσθεσε.

«Ακόμα δεν έχουμε υπογράψει και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί να μας προτείνουν να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Η διάθεση και των δύο πάντως είναι να συνεχιστεί το πρωινό», συνέχισε η Φαίη.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο, οι δύο παρουσιαστές και το κανάλι έχουν κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις και το Mega δεν περιμένει να δει τις κινήσεις των άλλων καναλιών αλλά θα συνεχίσει το ψυχαγωγικού χαρακτήρα πρωινό. Με τους δύο παρουσιαστές μαζί, με την Φαίη μόνη... θα δούμε!

Κατά τα δημοσιεύματα, Φαίη, Γιώργος και Mega έχουν μιλήσει για κάποια επιμέρους θέματα αλλά όχι για τα οικονομικά. Το καθοριστικό ραντεβού αναμένεται στα τέλη του μήνα, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα μας έρθουν περί τα μέσα Ιουλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top