Και η Καλομοίρα στο «Πρωινό mou»;

Από ποιον ζήτησε ο Λιάγκας να... ξεμπροστιαστεί αύριο;;;

Και η Καλομοίρα στο «Πρωινό mou»;
Έδεσαν τον «γάιδαρο» τους και τώρα σκέφτονται ποιον άλλον θα προσλάβουν Φαίη και Γιώργος στο «Πρωινό mou»!

Όπως σας έχουμε ήδη πει στο star.gr, το ζευγάρι υπέγραψε με τον σταθμό για ένα ακόμα έτος και σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με αυτούς υπέγραψε και το πάν��λ της εκπομπής.

Σήμερα λοιπόν με αφορμή την συνέντευξη της Καλομοίρας, στην οποία δηλώνει ότι θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή, ζήτησαν από το κανάλι στον «αέρα» να είναι και αυτή μαζί τους του χρόνου!

«Αν τελικά μείνουμε εδώ, να πάρουμε και την Καλομοίρα του χρόνου;», ρώτησε η Φαίη και αφού της άρεσε η… ιδέα της, την ενίσχυσε λέγοντας ότι θα είναι πολύ ωραία και μάλιστα θα της προτείνουν να λέει τον καιρό χορεύοντας!

Η παρέα έκανε ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Αφορμή από το γεγονός πήρε ο Λιάγκας, ο οποίος προφανώς άκουσε από καλοθελητές ότι σχολιάζεται πισώπλατα και πέταξε την ιδέα:

«Έχω μια ιδέα. Λαμβάνοντας ως υπόθεση εργασίας ότι μένουμε στην εκπομπή να ψηφίσουμε μεταξύ μας αύριο, που είναι τελευταία μέρα, ποιος θέλει ποιον».

Και ενώ άρχισαν όλοι να γελάνε σε μια προσπάθεια να ελαφρύνουν το κλίμα ο Λιάγκας συνέχισε: «Ναι να ψηφίσουμε, να ξεμπροστιαστούμε, γιατί η τηλεόραση είναι περίεργη. Έρχονται και σου λένε «τι ωραία, μπράβο» και μετά μαθαίνεις ότι λένε άλλα πίσω από την πλάτη σου»…

Τελικά, το αν θα γίνει ή όχι το «ξεμπρόστιασμα» έμεινε μετέωρο, αφού η Φαίη πήγε αλλού την κουβέντα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top