Γιατί ξεκίνησε ο Παπαδάκης στην ώρα των Καραμεροχαριτάτων;

Ενώ Μενεγάκη και Λιάγκας ξεκίνησαν κανονικά …

Γιατί ξεκίνησε ο Παπαδάκης στην ώρα των Καραμεροχαριτάτων;

Αίσθηση προκάλεσε στην δημοσιογραφική και μιντιακή πιάτσα το γεγονός ότι ενώ στις 10.00 το πρωί, με το που έληξε δηλαδή η στάση εργασίας των τεχνικών της ΕΤΙΤΑ, τόσο στο Mega όσο και στον Alpha ξεκίνησαν κανονικά οι εκπομπές των Γ. Λιάγκα και Ελ. Μενεγάκη, στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε με εκπομπή... «έκτακτης επικαιρότητας» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η εκπομπή χρησιμοποιούσε τα στούντιο αλλά και τα γραφικά του «Καλημέρα Ελλάδα», είχε το ίδιο πάνελ συνεργατών ��ε την καθημερινή εκπομπή, συνδέσεις με το Σύνταγμα και ορισμένους δημοσιογράφους ως καλεσμένους (Γ. Τράγκα με λινκ, Γ. Κουβαρά και Γ. Βαρεμένο στο στούντιο, Γ. Λοβέρδο τηλεφωνικά κλπ). Ασχολήθηκε κυρίως με τις οικονομικές εξελίξεις και όσα συνέβησαν στις συναντήσεις του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε το star.gr, ο Γ. Παπαδάκης ειδοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας για την «έκτακτη» εκπομπή από την Διεύθυνση Ειδήσεων του Σταθμού, που του πρόβαλε το επιχείρημα ότι μετά από ενημερωτικό κενό μιάμισης μέρας λόγω των κινητοποιήσεων της ΕΤΙΤΑ θα έπρεπε να υπάρξει μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, έστω και περιορισμένης χρονικής διάρκειας.

Όπως πολλές φορές τόνισε ο Γ. Παπαδάκης, η εκπομπή ήταν «έκτακτη» και αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, συνέχισαν με την κανονική τους εκπομπή οι Γ. Καραμέρος και Σπ. Χαριτάτος. Και εμείς που νομίζαμε ότι οι Καραμεροχαριτάτοι είναι infotainment και μπορούν να χειριστούν την επικαιρότητα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλείνοντας λίγο πριν τη 1.00 την εκπομπή τους, οι Καραμεροχαριτάτοι, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον εξής τρόπο, όλο νόημα: «Τα λέμε πάλι αύριο, εκτάκτως στις 10.00»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top