Η Λαμπρόγιαννη για την Κλέλια Ρένεση στο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Όσα είπε για την αντικαταστάτριά της

Η νέα τηλεοπτική σεζόν βρήκε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με νέα τηλεοπτική παρτενέρ στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Κι αυτό γιατί η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που ήταν το "ταίρι" του τα τελευταία πέντε χρόνια, έφυγε και τη θέση της πήρε η Κλέλια Ρένεση.

Για το πώς της φαίνεται η "νέα του αγαπημένη" μίλησε στην κάμερα του Happy Day που τον συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης,

«Μετά από 5 χρόνια τηλεοπτικής συμβίωσης δεν είναι και τόσο εύκολο. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι εξαιρετική ηθοποιός, εξαιρετική παρτενέρ για 5 χρόνια, μεγαλώσαμε μέσα σε αυτή τη σειρά, εξελίξαμε τις τεχνικές μας, αλλά τώρα πλέον ήρθε η Κλέλια Ρένεση με έναν πανέξυπνο σεναριακό τρόπο και είμαι καταγοητευμένος και από το υποκριτικό ταλέντο της Κλέλιας. Είναι εξαιρετική! Δέσαμε κατευθείαν με το καλημέρα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της όταν είδε στη σειρά την Κλέλια Ρένεση.  «Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μου έχει πει ήδη τη γνώμη της για την Κλέλια Ρένεση και είναι ενθουσιασμένη, χάρηκε πάρα πολύ», σχολίασε.