«Εγινα παρουσιάστρια κατά λάθος...»

Τί αποκαλύπτει η Δέσποινα Καμπούρη για τον σύντροφό της;

«Εγινα παρουσιάστρια κατά λάθος...»

Μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, η Δέσποινα Καμπούρη επανήλθε στα τηλεοπτικά πράγματα με το Life Style στο Alter. Επτά μηνών έγκυος, μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε στην δουλειά της, καθώς για ένα διάστημα δεν πληρωνόταν, ενώ απαντά στο ερώτημα εάν περίμενε ότι θα έκανε εκπομπή μόνη της.

«Ποτέ δεν περίμενα τίποτα! Επειδή έχω δουλέψει πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες και έχω ζήσει το άγχος και την ανασφάλεια που έχει ένας άνθρωπος ο οποίος εκτίθεται, πάντα έλεγα ας μείνω στην ασφάλεια και την προστασία που μου προσφέρει αυτή η δουλειά. Γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε ρίσκο; Το να είμαι μπροστά από τις κάμερες μου προέκυψε τυχαία, και συνεπώς δεν περίμενα ότι θα έχω την ευθύνη μιας δικής μου εκπομπής. Το Life Style μου άρεσε γιατί ήταν μια εκπομπή ακίνδυνη για εμένα και έχει μια ομάδα που κατέχει πολύ καλά το αντικείμενο αυτό. Αποτελούσε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου».

Πότε κατάλαβε όμως ότι ο Βαγγέλης Ταρασιάδης είναι ο άνδρα της ζωής της; «Πολύ γρήγορα. Όταν έχεις μια εμπειρία, δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις κάποια πράγματα που δεν τα έχεις διακρίνει σε προηγούμενες σχέσεις. Ο Βαγγέλης είχε στοιχεία που με έκαναν να πιστέψω αμέσως ότι θέλω με αυτόν τον άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Είναι αξιοπρεπής, ηθικό στοιχείο, δουλευταράς και νιώθω ότι είναι ο άνδρας που θα με στηρίξει σε μια δύσκολη φάση. Μου πάει αυτός ο άνδρας. Το πρόσωπό του, το σώμα του, η μυρωδιά του…»

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; «Συναντηθήκαμε ένα βράδυ σε μια κοινή παρέα και από εκείνη την ημέρα είμαστε μαζί. Είχαμε περάσει ένα έντονο πάθος και λέω είχαμε γιατί τώρα που είμαι έγκυος αυτό το πάθος έχει καταλαγιάσει, ίσως γιατ�� ξέρουμε ότι θα είμαστε μαζί. Με τον Βαγγέλη έχω ζήσει έντονες στιγμές έχουμε αγαπηθεί πολύ, έχουμε χωρίσει, τα έχουμε ξαναβρεί. Έχουμε περάσει από όλα τα στάδια. Από το δεν θέλω να σε βλέπω μέχρι το δεν αντέχω μακριά σου».

Οσο για το τί την ενοχλεί στον αγαπημένο της περισσότερο απ'όλα; Η μανία του να βλέπει ΝΒΑ με τις ώρες! (Πηγή: Radar)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top