Γκάφες επωνύμων και δημοσιογράφων στα βραβεία Mad!

Όταν νομίζουν πως οι κάμερες δε γράφουν

Γκάφες επωνύμων και δημοσιογράφων στα βραβεία Mad!

Όταν οι επώνυμοι νομίζουν πως οι κάμερες είναι κλειστές, συμβαίνουν τα πιο αστεία περιστατικά. Η κάμερα της εκπομπής «Κους -Κους» απαθανάτισε κάποιες αντιδράσεις επωνύμων από τα βραβεία Mad.

Φουριόζος έτρεξε ο Ηλίας Ψινάκης όταν είδε τους δημοσιογράφους προκειμένου να μην τον τραβήξουν πλάνο. Γελάστηκε όμως αφού και τον απαθανάτισαν να τρέχει σα τρελός και παραλίγο να σωριαστεί στο έδαφος αφού το πόδι του μπλέχτηκε σε καλώδιο!

Λέτε να έτρεξε να αποφύγει εμάς ή τον πρώην συνεργάτη του Κώστα Μαρτάκη που βρ��σκόταν πιο πίσω; Ο τραγουδιστής πάντως εκείνη τη βραδιά ήταν πολύ κοινωνικός αφού κάθε τρεις και λίγο σταματούσε τη συνέντευξη για να χαιρετήσει κάποιον.

Κάποιοι χαιρετάνε τον κόσμο και άλλοι μπερδεύουν τα ονόματα. Κουνιστή και λυγιστή πήγε η Μπέτυ Μαγγίρα να χαιρετήσει την Μαριέττα Χρουσαλά μόνο που πάνω στη φούρια της την είπε «Μαριάννα».

Και αν νομίζετε ότι γκάφες κάνουν μόνο οι διάσημοι και όχι οι δημοσιογράφοι κάνετε λάθος. Υστερα από τόσες ώρες ξεροστάλιασμα η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha μπέρδεψε τον τραγουδιστή του Greek idol με το χορευτή του Dancing.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top