Δημήτρης Μακαλιάς: Αποκάλυψε τι αλλαγές θα γίνουν στο «Τι Λέει;»

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του

Καλεσμένος στη «Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός και... παρουσιαστής μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βρισκει στο πλατό του «Τι Λέει;» στον Alpha μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη όχι μόνο για το νέο του ρόλο, αλλά και το τι αναμένεται να αλλάξει στην εκπομπή.

«Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου στην τηλεόραση. Το άλφα και το ωμέγα για μένα στη δουλειά μου είναι να περνάω καλά. Είναι να έχω ανθρώπους που αγαπάω και μπορώ να περνάω τέλεια μαζί τους, αυτό συμβαίνει στον Alpha. Έχω μια ομάδα και ανθρώπους δίπλα μου που νιώθω ασφάλεια και αυτό με γεμίζει» είπε μιλώντας για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη.

Αποκάλυψε ακόμα και ότι αναμένονται αλλαγές στο τηλεοπτικό προιόν. «Είναι μια πάρα πολύ ζωντανή εκπομπή, είναι ένας “οργανισμός” ο οποίος αλλάζει καθημερινά. Σίγουρα αλλιώς ξεκινάς, προσθέτεις, αφαιρείς και δοκιμάζεις πράγματα. Το κοινωνικό κομμάτι της εκπομπής ήταν από την αρχή στο πλάνο, ήδη από την πρώτη εβδομάδα, οπότε παραμένει και το στηρίζουμε. Οι συνεντεύξεις στηρίζονται, το σχολιαστικό δεν θα αλλάξει. Οπότε κάνουμε μικρές αλλαγές για να δούμε σε τι νιώθουμε και εμείς πιο καλά. Το μυστικό της επιτυχίας είναι το να είσαι εσύ πολύ καλά με αυτό και αυτό θα βρει σίγουρα την ανταπόκριση που θέλει. Η ομάδα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Θέλουμε τον χρόνο μας για να κερδίσουμε το κοινό μας...», εξήγησε ο Δημήτρης Μακαλιάς κι αποκάλυψε ότι πέρασε από διαδικασία casting προκειμένου να βρεθεί στην ομάδα της εκπομπής.