Ερωτευμένη με δέκα χρόνια μικρότερό της η Τζένη Μπαλατσινού;

Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας

Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο και μόλις μερικοί μήνες από τον χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια.

Αλλά, όπως φαίνεται στα πλάνα που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο "Πρωινό" όλα δείχνουν ότι η Τζένη Μπαλατσινού είναι ερωτευμένη ξανά!

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας, φαίνεται να είναι συνεπιβάτης σε μια μηχανή, την οποία οδηγούσε ένα άντρας.

«Οι άνθρωποι της εκπομπής είναι παντού, αποκλειστικά λοιπόν ο άνθρωπος που ήρθε πολύ κοντά στη Τζένη Μπαλατσινού. Προσέχω πάρα πολύ πως το λέω γιατί δεν ξέρουμε. Ξέρουμε πολλά για εκείνον τον άνθρωπο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι. Χθες συνέφαγαν και τους βγάλαμε φωτογραφία. Χθες τη συνόδευε και ήταν και το Σάββατο μαζί. Πρόκειται για μια γνωριμία. Οι άνθρωποι ήρθαν πολύ κοντά. Η φωτογραφία τα λέει όλα! Βλέπουμε ένα παχύ ερωτισμό που κόβεται με το μαχαίρι. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών. Το Σάββατο διασκέδαζαν σε μπαρ του Κολωνακίου. Είναι κατά δέκα χρόνια νεότερος από τη Τζένη Μπαλατσινού, είναι πολύ ωραίος είναι μουσάτος και γυμνασμένος», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος on air.