Τί συζήτησαν Γερμανού-Χρηστίδου με τους Γερμανούς;

Σε επαφές για το τηλεοπτικό τους μέλλον οι δύο κυρίες

Τί συζήτησαν Γερμανού-Χρηστίδου με τους Γερμανούς;

Το τηλεοπτικό τους μέλλον συζητούν Ναταλία Γερμανού και Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Τα… «πουλάκια» του Alpha μας ενημέρωσαν ότι πρώτη στις εγκαταστάσεις του Αlpha – και όχι για να παρουσιάσει το Μες στην Καλή Χαρά – βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Και όχι μόνο βρέθηκε μέρα καθημερινή στο κανάλι της και όχι σαββατοκύριακο, αλλά έκανε... ντου και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν μπει στο γραφείο του υπευθύνου του Alpha Κριστόφ Μάϊνους, ο οποίος ηγείται των συζητήσεων για το τι μέλλει γενέσθαι με τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, είπε να κάνει ένα πέρασμα από το Δέστε τους, την ώρα μάλιστα που ήταν στον αέρα. Και οι παρουσιαστές της εν λόγω εκπομπής, που δεν αφήνουν τίποτα να «πέσει κάτω», την στιγμή που την αποχαιρετούσαν, «πέταξαν» και τα καρφάκια τους. «Φιλιά στον τέταρτο! Κλείσε και για μας!», της φώναξε ο Μουτσινάς, ενώ ούτε η συμπαρουσιάστριά του άφησε την συνάδελφό της να φύγει έτσι: «Ζήτα, ζήτα!» της φώναξε την στιγμή που εκείνη έφευγε.

Όπως μάθαμε, η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στην Κάντζα, ακριβώς ένα 24ωρο μετά προκειμένου να συζητήσει τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας της με τους Γερμανούς.

Εμείς προσωπικά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε τι συ - ζήτησαν, ούτε τί ειπώθηκε ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλευρές. Είναι πάντως ενδεικτικό ότι αυτού του είδους οι επαφές τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν πολύ νωρίτερα απ’ό,τι πραγματοποιούνται πλέον. Το σίγουρο είναι ότι η οικονομική κρίση επιτάσσει υποχωρήσεις και όχι απαιτήσεις, κορίτσια… Ακου εκεί «ζήτα, ζήτα»… ‘Η μήπως η… ξανθιά παρουσιάστρια εννοούσε «ζήτα, ζήτα για να μπορέσουμε να ζητήσουμε και μείς;...»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top