Τι κάνει αυτό τον καιρό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Μάθετε γιατί έχει απομονωθεί και τι ετοιμάζει!

Απομονωμένος απ΄όλους και απ΄όλα είναι αυτό το διάστημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής έχει επιλέξει εσκεμμένα αυτή τη στάση καθώς βιώνει έναν δημιουργικό οίστρο.

Εκτός από την επιστροφή του με ταξιδιωτικές εκπομπές την οποία ετοιμάζει στην τηλεόραση, ο «Άρνι» έχει επιδοθεί και στη συγγραφή ενός βιβλίου με θέμα τις φοβίες και τίτλο: «Πώς να κατανικήσετε τους φόβους σας».

Σύμφωνα με το «ΕΓΩ Weekly», το εν λόγω βιβλίο δεν αποτελείται από προσωπικά βιώματα του παρουσιαστή. Ωστόσο προσπαθεί να δώσει μια πιο ανθρώπινη ματιά στα προβλήματα και τις φοβίες που κατά καιρούς μπορεί ένας άνθρωπος ν΄��ντιμετωπίσει, είτε επειδή έχασε τη δουλειά του, είτε επειδή βίωσε μια ερωτική απογοήτευση και νιώθει συναισθηματικά πληγωμένος.

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύουν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μια πιο εσωτερική αλλά παράλληλα δημιουργική φάση.

Εμφανώς αδυνατισμένος αλλά και πιο μοναχικός, ζει και με το παραπάνω αυτή την περίοδο της ζωής του.

Τα τηλεοπτικά και συγγραφικά της αποτελέσματα; δεν μένει παρά να περιμένουμε λίγο καιρό για να τα δούμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top