Η Ελένη πάει... Νάξο!

Για ποιο λόγο θα βρεθεί στο νησί η παρουσιάστρια;

Η Ελένη πάει... Νάξο!

Για την Νάξο ετοιμάζει βαλίτσες η Ελένη Μενεγάκη.

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, η οικοδέσποινα δεν θα πάει διακοπές με τον Ματέο-Μάκη-Μαθιό, ούτε θα κάνει προσωπικό ταξιδάκι αναψυχής, αλλά θα βρεθεί στο νησί για επαγγελματικούς λόγους. Από τις 20 μέχρι τις 24 Ιουνίου, ο Καφές με την Ελένη θα μεταδοθεί από την Νάξο, τηρώντας πιστά το «έθιμο» που θέλει το πρωινό να βγαίνει εκτός πλατό για λίγες ημέρες λίγο πριν την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, συνεργάτης της εκπομπής ταξίδεψε στο νησί, προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ και να παρουσιάσει τα προϊόντα και την ζωή των κατοίκων του νησιού.

Ετσι, ο Καφές με την Ελένη δεν θα βρεθ��ί στην Κυλλήνη, όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές, αλλά στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Στις 27 Ιουνίου, ο Καφές θα επιστρέψει στο πλατό για την τελευταία εβδομάδα της εκπομπής για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω στο νησί, όχι μόνο σαν εκπομπή αλλά γενικότερα. Τις επόμενες μέρες θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το τί πρόκειται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα εκεί» , είπε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της η παρουσιάστρια, κατενθουσιασμένη που θα βρεθεί στο νησί. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top