Ανέβηκαν οι τόνοι στο δελτίο της ΝΕΤ

Ποιος είπε «μην μπουκάρετε, γιατί φοβάμαι»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο δελτίο της ΝΕΤ

Ανέβηκαν οι τόνοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, που ήταν καλεσμένος στο στούντιο θέλησε να παρέμβει στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν η Ελλη Στάη με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Θέλω να κάνω σχόλιο, γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι» είπε σε εξαιρετικά έντονο ύφος ο κος Χαλβατζής, λίγο πριν την λήξη της κουβέντας Στάη-Αβραμόπουλου, την στιγμή που η δημοσιογράφος τον παρακαλούσε να σταματήσει καθώς δεν υπήρχε άλλος τηλεοπτικός χρόν��ς, η σύνδεση με τον κο Αβραμόπουλο έπρεπε να ολοκληρωθεί και η συζήτηση να προχωρήσει. «Σας παρακαλώ κύριε Χαλβατζή… γιατί μπουκάρετε έτσι στην κουβέντα; Μα μπουκάρετε στην συζήτηση; Σας παρακαλώ. Αφήστε με να κάνω την δουλειά μου! Μου επιτρέπετε να λήξω την κουβέντα και να αποχαιρετήσω τον κύριο Αβραμόπουλο τουλάχιστον ή θα μου πάρετε την δουλειά μου;», του είπε η Ελλη Στάη.

Ο κος Χαλβατζής ολοκλήρωσε την σκέψη του, μέχρι την στιγμή που η Ελλη Στάη του απηύθυνε… προσωπική έκκληση: «Όλα καλά κύριε Χαλβατζή αλλά θα σας παρακαλέσω κάτι. Μην μπουκάρετε, γιατί φοβάμαι».

Η μέρα ήταν έντονη με πολλές και εξαιρετικά σημαντικές πολιτικές εξελίξεις. Μάλλον έτσι θα εξηγείται και η ατάκα της Ελλης Στάη, που από τον αέρα του δελτίου της Κρατικής τηλεόρασης είπε, κοιτώντας την κάμερα: «Nα τα βάλουμε σε μια τάξη τα θέματα. Ένα-ένα, γιατί τα θέματα και οι πληροφορίες είναι πολλές. Και εσείς κύριε Μιχόπουλε από το control, (σ.σ. απευθυνόταν στον αρχισυντάκτη της) πιο σιγά γιατί οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές και δεν τις προλαβαίνω…»

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top