Ανακοίνωση Φ. Μπόμπολα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Τι δηλώνει για το μέλλον των εφημερίδων του

H επιτροπή κεφαλαιαγοράς ζήτησε από τον κύριο Φώτη Μπόμπολα ν’ απαντήσει αν ισχύουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, ότι κλείνει το καθημερινό φύλλο της «Ημερησίας» και του «Έθνους» και ότι υπενοικιάζει το Σέντρα Fm και την εφημερίδα «Goal».

Ο κ. Μπόμπολας μετά από αυτή την εξέλιξη, έκανε στροφή 180 μοιρών και σε ανακοίνωση του σημειώνει: «Δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή στην εκδοτική δραστηριότητα των θυγατρικών Εκδόσεις Εθνος ΑΕ, Ημερησία ΑΕΕ και Sport Plus AE. Κάθε περίπτωση λήψης αποφάσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που επιφέρει αλλαγές στη διάρθρωση του ομίλου και στις δραστηριότητες αυτού, θα ενημερώσει ως οφείλει άμεσα το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές».

Εν τω μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο fimotro.blogspot.com, o κ. Φ. Μπόμπολας πρότεινε χθες στην ΕΣΗΕΑ να δεχτεί την υπογραφή μισθολογικών συμβάσεων με -10%, αλλά η ΕΣΗΕΑ δεν έχει δώσει την απάντηση της ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top