Γιατί βούρκωσε ο Λάκης Λαζόπουλος την ώρα της εκπομπής του;

Δείτε την συγκίνηση του παρουσιαστή στο τελευταίο «Τσαντίρι»

Γιατί βούρκωσε ο Λάκης Λαζόπουλος την ώρα της εκπομπής του;

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε ο Λάκης Λαζόπουλος το τηλεοπτικό κοινό γι’ αυτή την σεζόν. Στο φινάλε της εκπομπής του, στην Λάρισα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον τόπο καταγωγής, την μητέρα και τον δάσκαλό του, κάτι που τον έκανε να βουρκώσει.

«Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου που είναι σήμερα εδώ, συγγενείς, φίλους και την μητέρα μου που είναι σήμερα εδώ και πήρε την μεγαλύτερη χαρά από εσάς», είπε ο Λάκης και δάκρυα εμφανίστηκαν στα μάτια του, ενώ ο κόσμος τον χειροκροτούσε και στις οθόνες μας βλέπαμε κοντινά πλάνα της μητέρα του. Με την συγκίνηση εμφανή και στη φωνή του, ο «mr. Aλ Τσαντίρι» συνέχισε: «ξέρω ότι η μητέρα μου ζούσε γι’ αυτό το βράδυ περισσότερο από εμένα».

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει ρυθμικά «Λάκη ζούμε για να σ’ ακούμε» και ο παρουσιαστής, πάντα βουρκωμένος, απάντησε «εγώ σας ακούω και σας ξεσηκώνω. Εγώ σας ακούω. Ό,τι λέω είναι δικές σας φωνές, δικές σας γνώμες».

Αφού ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου, ο Λάκης ευχαρίστησε τον κοινό και τον δάσκαλό του. «Ευχαριστώ και τον καθηγητή μου στο Γυμνάσιο, τον φιλόλογο κ. Παρασκευά, γιατί μου έμαθε τα ελληνικά που σας μιλάω και μπορούμε να συνεννοούμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top