Αποκάλυψη «βόμβα» για το «Dancing» από τον Αργύρη Αγγέλου!

Τι είπε για την κριτική επιτροπή και το συμβόλαιό του;

Αποκάλυψη «βόμβα» για το «Dancing» από τον Αργύρη Αγγέλου!

Απάντηση για το εάν θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του επόμενου Dancing έδωσε ο νικητής του σοου Αργύρης Αγγέλου. Αν και οι περισσότεροι θεωρούσαν αυτονόητο το ότι ο νικητής του Dancing συμμετέχει στην επιτροπή του επόμενου Dancing ως μέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο συμβόλαιο που υπογράφει κάθε παίκτης που συμμετέχει στο σόου, δεν υπάρχει κανένας όρος για συμμετοχή στην κριτική επιτροπή εφόσον κερδίσει.

«Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιό μας να μπούμε στην κριτική του Dancing εφόσον κερδίσουμε», αποκάλυψε ο νικητής του Dancing, βάζοντας τέλος στις φήμες για το τi θα κάνει τελικά, ενώ πρόσθεσε ότι αν και πολλοί το έχουν εκλάβει ως έπαθλο του διαγωνισμού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το εάν σε προσωπικό επίπεδο τον επιλέξουν για μέλος, αυτό δεν είναι σε θέση να το ξέρει.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης της Ερρικας Πρεζεράκου από τον ίδιο, ούτε είναι κάτι που τον απασχολεί, ενώ δυσκολεύεται να κατανοήσει γιατί και πώς διέρρευσε κάτι τέτοιο. «Εξάλλου, εγώ το έχω κάνει αυτό παλιότερα με το σόου baby dance που προβαλλόταν στον Alpha και το παρουσίαζε η Ζετα Μακρυπούλια. Εγω ήδη καθίσει στην καρέκλα του κριτή και δεν έχω ανάγκη να δείξω κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο σόου, λέγοντας ότι παρά την κούραση που πέρασε όλο αυτό το διάστημα, έχει τέλειες αναμνήσεις.

Δείτε τί δήλωσε στην εκπομπή 10-1 μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top