Γιώργης Λαμπαθάκης: «Το ψώνιο μου είναι η αρχιτεκτονική και όχι η τηλεόραση»

«Μου είναι πολύ συμπαθής ο Σπύρος Σούλης»

Γιώργης Λαμπαθάκης: «Το ψώνιο μου είναι η αρχιτεκτονική και όχι η τηλεόραση»
Τον γνωρίσαμε από την εκπομπή «Σπίτι από την Αρχή», ως συμπαρουσιαστή της Σίσσυς Φειδά. Ο λόγος για τον νεαρό αρχιτέκτονα Γιώργη Λαμπαθάκη, που παραδέχεται ότι εκπομπή «με βοήθησε στη δουλειά μου. Με έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κύκλο ανθρώπων».

Τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα προσωπικά του, τις παίρνει ως «μικροπαρενέργειες της δημοσιότητας». Άλλωστε όπως λέει στο “TV Έθνος”, «σε ο,τι δεν δίνεις και ιδιαίτερη σημασία δεν μπορεί να σ΄ενοχλήσει».

Τι σκοπεύει όμως να κάνει όταν ολοκληρωθεί το "Σπίτι από την Αρχή"; «δεν έχει ενδιαφέρον για μένα η τηλεόραση αν δεν συνδυάζεται με το επάγγελμα μου. Το ψώνιο μου είναι η αρχιτεκτονική και όχι η τηλεόραση».

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης, δηλώνει «τυχερός» που συνεργάζεται με τα Σίσσυ Φειδά, αλλά παράλληλα δηλώνει και τη συμπάθεια του στο πρόσωπο του Σπύρου Σούλη, και παραδέχεται ότι έχει δει κάποια επεισόδια από την αντίστοιχη εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Όσο για το αν είναι ματαιόδοξος; Λέει πως ναι, αλλά σε επίπεδε δημοτικού: «ευτυχώς γιατί αλλιώς δεν θα μου άρεσα καθόλου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top