Μονομαχία με... μάμπο για Μαρτάκη - Αγγέλου!

Λίγο πριν τον τελικό οι διαγωνιζόμενοι αποκαλύπτουν

Μονομαχία με... μάμπο για Μαρτάκη - Αγγέλου!
Κώστας Μαρτάκης και Αργύρης Αγγέλου έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αφού είναι οι δύο υποψήφιοι νικητές για το «Dancing with the Stars».

Όποιο και αν είναι πάντως το αποτέλεσμα και οι δύο δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι που έφτασαν ως εδώ, ενώ ανυπομονούν να… ξεκουραστούν!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω έως εδώ, είμαι επίσης πάρα πολύ κουρασμένος, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν, και περιμένω πώς και πώς το live της Κυριακής να το χαρούμε για τελευταία φορά και να βρεθούμε όλοι μαζί», λέει ο Α. Αγγέλου στον Ελεύθερο Τύπο.

Μάλιστα, νιώθει έκπληξη που έφτασε στον τελικό, αφού όπως λέει: «Ούτε για αστείο δεν περίμενα ότι θα ήμουν στον τελικό. Ήξερα από την αρχή ότι πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και επειδή συμμετείχαν λαμπερές προσωπικότητες, θεώρησα ότι θα ήμουν αδιάφορος μέσα σε αυτό. Πίστευα ότι κάποια στιγμή δεν θα μου έδινε κανείς σημασία και θα αποχωρούσα».

Ευτυχισμένος δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν πίστευα ότι θα έφτανα στον τελικό και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο… Ήταν μια εμπειρία φοβερή και χαίρομαι που την έζησα μέχρι το τέλος… Περίμενα ότι ο τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση».

Αν και ο τελικός είναι αντρική υπόθεση δεν θα λείψει από την σκηνή η γυναικεία παρουσία. Η Έρρικα Πρεζεράκου θα χορέψει μια εκρηκτική σάμπα, ενώ, όπως ήδη σας έχουμε πει, Καλομοίρα και Ήβη Αδάμου θα βρεθούν στο «Dancing» και… θα πουν και ένα τραγούδι!

Πάντως, σε ότι αφορά τους διαγωνιζόμενους, η χορογραφία θα είναι τριπλή: η μια δοκιμασία θα περιλαμβάνει παλαιότερες χορογραφίες, η δεύτερη περιλαμβάνει παλιά χορογραφία με καινούργιο τραγούδι (μάμπο) και η τρίτη, η λεγόμενη «μονομαχία» βάζει τους δύο διαγωνιζόμενους να δοκιμαστούν στο ίδιο τραγούδι!

Δείτε έναν από τους χορούς του Κ. Μαρτάκη στο βίντεο που ακολουθεί...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top