Τα «πήραν» με Οικονομέα, Καμπουράκη και Αυτιά οι Λυριτζής - Οικονόμου

«Περνάνε τους τηλεθεατές για μ......»

Τα «πήραν» με Οικονομέα, Καμπουράκη και Αυτιά οι Λυριτζής - Οικονόμου
Έξαλλοι έγιναν το πρωί οι δημοσιογράφοι της Πρωινής Γραμμής, κ.κ. Λυριτζής – Οικονόμου με συναδέλφους τους, καθώς όπως είπαν, παρόλο που σε άλλα κανάλια έδειχναν εκπομπές σε επανάληψη, λόγω απεργίας των τεχνικών, είχαν στο πλάνο real time με αποτέλεσμα να νομίζει ο κόσμος ότι είναι ζωντανές εκπομπές!

«Κάποιοι συνάδελφοί μας σας δουλεύουν. Απεργούν οι τεχνικοί, ενώ στον ΣΚΑΪ δεν απεργούν, δείχνουν επανάληψη, αλλά έχουν ένα ρο��ογάκι από πάνω για να νομίζετε ότι δουλεύουν. Είναι έντιμοι αυτοί;», είπε μέσα στο νεύρα ο Οικονόμου και απευθυνόμενος σε τηλεθεατές, που του είχαν στείλει μήνυμα πρόσθεσε: «Ε, βέβαια σας περνάνε για μ….»!

Τώρα σε ποιον εκ των «απέναντι» έστελναν το μήνυμα; Πάντως, τόσο η πρωινή εκπομπή του Mega, όσο και η εκπομπή του Alter, που είχαν ρολόι με την ώρα στην οθόνη, είχαν το σήμα «Ε» στην οθόνη, δηλαδή επανάληψη…

Εν τω μεταξύ, οι επαναλήψεις έφεραν και… μπερδέματα, αφού Μega και Alter, που πρόβαλλαν best of, έδειξαν απόσπασμα με τον ίδιο καλεσμένο, την ίδια ώρα. Σε όποιο από τα δύο κανάλια να γύρναγε ο τηλεθεατές έβλεπε τον πνευμονολόγο κ. Βαρουχάκη!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top