Λιάγκας: «η Μπουλέ είναι λίγο αλλήθωρη και η Μελέτη εγωπαθής»

Το... ”crash test” ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες

Λιάγκας: «η Μπουλέ είναι λίγο αλλήθωρη και η Μελέτη εγωπαθής»
Crash test μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και της Νάντιας Μπουλέ έκανε χθες ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Real Fm».

Σχολιάζοντας πρόσφατη δήλωση της Νάντιας Μπουλέ ότι «αν δουν ότι είσαι ξανθιά, μικρή σε ηλικία και χαριτωμένη πρέπει οπωσδήποτε να είσαι ανεγκέφαλη, ακαλλιέργητη και χαζή», έσταξε… «μέλι» το στόμα του!

«Τα κατάφερε μια χαρά πάντως. Χωρίς να έχει κάνει καμία τεράστια επιτυχία ούτε καν μικρή-,έχει καταφέρει να θεωρείται αγαπημένη τηλεοπτική νύφη και να είναι αγαπημένο παιδί του ΑΝΤ1. Ποιος ξέρει γιατί;», αναρωτήθηκε.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να την συγκρίνει με την Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας πως η Νάντια «δεν κάνει γκελ στον κόσμο», σε αντίθεση με την Ελεονώρα που αν και «προκαλεί με τη συμπεριφορά της και μερικές φορές είναι εγωπαθής, ο κόσμος την αγαπάει επειδή είναι ειλικρινής. Ο κόσμος στην τηλεόραση εισπράττει την ειλικρίνεια, την αμεσότητα και όχι το “είμαι σταρ”».

Kαι δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά σχολίασε και την εξωτερική εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, την είπε αλλήθωρη! «εντάξει. Δεν τη λες και καλλονή. Και είναι και λίγο “όρτσα”!»

Πάντως, να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας στάζει «μέλι» για την Νάντια Μπουλέ μιας και δεν δεί��νει να τη συμπαθεί και ιδιαίτερα. Δεν είναι λίγες οι φορές που από τον αέρα του «Πρωινό mou» δεν σταματά να τη σχολιάζει αρνητικά.

Δείτε στο video ένα παλαιότερο απόσπασμα από το «Πρωινό mou», όπου ο Γιώργος Λιάγκας «στολίζει» κανονικότατα την «αγαπημένη» του Νάντια…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top