Πρόταση- «βόμβα» στον Λάκη Λαζόπουλο!

«Ψήνεται» συνεργασία-”φωτιά”- Τι θα γίνει με τον Alpha;

Πρόταση- «βόμβα» στον Λάκη Λαζόπουλο!
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι ιθύνοντες του Alpha αφού όπως σας είχαμε γράψει και παλαιότερα από το star.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος τους έχει στο «περίμενε» χωρίς να τους έχει ανακοινώσει επίσημα τα σχέδια και τις προθέσεις του για την συνέχιση ή όχι του «Αλ Τσαντιριού» και του χρόνου.

Το κανάλι αγωνιά, καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος είναι το "δυνατό χαρτί" του σταθμού, και κάνει κάθε Τρίτη τα μηχανάκια της AGB να παίρνουν «φωτιά». Θέλουν λοιπόν να ξέρουν τι θα γίνει με την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «της Τρίτης».

Σαν να μην έφτανε η αναμονή, δυο νέοι «μπελάδες» ήρθαν να προστεθούν στο κεφάλι τους. Ο πρώτος είναι ότι στο προηγούμενο «Τσαντίρι» ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι από την τελευταία του «παράσταση» στη Λάρισα θα κριθεί το «τι μέλλει γενέσθαι» με την εκπομπή. Ο άλλος, είναι ότι γνωστός επιχειρηματίας μεγάλου νυχτερινού κέντρου, έκανε πρόταση στον ηθοποιό να βρεθεί στην πίστα, σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην Ιερά Οδό, την οποία σκέφτεται σοβαρά ο Λάκης Λαζόπουλος!

Σύμφωνα με την «Espresso», ο «Μr Αλ Τσαντίρι» δεν θα είναι μόνο του, αλλά μαζί με δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: την Χαρούλα Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη.

Οι σχέσεις του ηθοποιού με τις δυο τραγουδίστριες και ειδικά με τη Χαρούλα Αλεξίου είναι πολύ «ζεστές», γι΄αυτό και δεν είναι απίθανο να πει το «ναι»!

Προς το παρόν, ζυγίζει τις προτάσεις στο μυαλό του, μιας και εκτός από το «Αλ Τσαντίρι» και το τραγούδι, η μεγαλύτερη αγάπη του συνεχίζει να παραμένει η υποκριτική και το θεατρικό σανίδι, με τα οποία θέλει να δει τι θα κάνει από του χρόνου!

Δείτε ένα απόσπασμα από το «Αλ Τσαντίρι» της Τρίτης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top