Αφιερώματα στην Ρούλα παίζουν στον Alpha

Γιατί αγνοούν την Μενεγάκη;

Αφιερώματα στην Ρούλα παίζουν στον Alpha

Δέκα λεπτά αφιέρωμα στην Ρούλα Κορομηλά έπαιξαν από το πουθενά στην εκπομπή «Πάνω στην Ωρα» το πρωί της Τετάρτης (08/06). Χωρίς απολύτως καμία αιτία κι αφορμή, η εκπομπή προέβαλλε το… tribute στην παρουσιάστρια-διευθύντρια, ενώ τόσο πριν από το σχετικό βίντεο, όσο και μετά, οι παρουσιαστές Σπύρος Λάμπρου και Ελενα Παπαβασιλείου, αλλά και οι συνεργάτες της εκπομπής τόνιζαν ξανά και ξανά πόσο φοβερή και τρομερή έχει υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια στην δουλειά της η Ρούλα και ότι είναι η μοναδική που έχει το δικαίωμα να αποκαλείται εθνική παρουσιάστρια.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι όταν η κουβέντα έφθασε στο κεφάλαιο Πρωινός Καφές, οι συντελεστές δεν θυμόντουσαν καμία άλλη παρουσιάστρια πλην της συγκεκριμένης. Το ενδεχόμενο να πέρασε από την θέση της παρουσίασης του Καφέ για καμιά δεκαριά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επίσης δουλεύει στον Alpha και έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της Βασίλισσας της Πρωινής Ζώνης, δεν το άκουσαν τα παιδιά. Τέτοια κάνετε και γράφετε 4.5% στην AGB (γιατί αυτός ήταν ο μέσος όρος της εκπομπής την Τρίτη 07/06.

Ομως δεν ήταν μόνο αυτό. Το ίδιο ακριβώς βίντεο, το πήραν και στο Κους Κους και το ξανάπαιξαν το μεσημέρι, μην τυχόν και κάποιος τηλεθεατής έχασε κάτι από την πορεία της μιας και μοναδικής Ρούλας.

Το αποκορύφωμα όμως ήλθε λίγη ώρα αργότερα, όταν εμφανίστηκε σε link ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Είδε ο άνθρωπος το αφιέρωμα-έκπληξη, (γιατί περί έκπληξης επρόκειτο), βγαίνει και τους λέει: «Θέλω να σας πώ πάντως ότι δεν ήταν μόνο η Ρούλα. Είναι και η Ελένη Μενεγάκη που έχει διαγράψει τεράστια πορεία στον χώρο της τηλεόρασης».

Σιωπή. Σιγή. Κανείς δεν αντέδρασε. Εκτός από την ίδια την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μετά από ώρα, απάντησε στο σχόλιο με ένα αμήχανο και άχρωμο «ασφαλώς… μα δεν το αμφισβητεί κανείς»…

Το τελειωτικό χτύπημα ήλθε δευτερόλεπτα μετά από τον Πανίκο, ο οποίος, σχολιάζοντας τις στιλιστικές επιλογές της Ρούλας είπε αρχικά ότι πολύ συχνά η Ρούλα ντύνεται πολύ ωραία, αλλά άλλες τόσες φορές, αυτά που φοράει δεν της πάνε. «Αν η Κορομηλά ήταν τραγουδίστρια θα άφηνε εποχή!!!Εχει ένα δικό της… ταμπεραμέντο», ��ίπε. Έχασε το χρώμα της η Κατερίνα Καραβάτου!

Δείτε τί είπε ο Ψωμιάδης στο Κους Κούς μετά από το αφιέρωμα....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top