Σπύρος Χαριτάτος: «δεν αντέχω για πολύ την Ευγενία Μανωλίδου»

Γιατί την χαρακτήρισε γυναίκα- «γκαζόζα»;

Σπύρος Χαριτάτος: «δεν αντέχω για πολύ την Ευγενία Μανωλίδου»
Λίγο πριν τελειώσει η σεζόν και με τα σενάρια να θέλουν την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ν΄αλλάζει εκ βάθρων από του χρόνου όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά από το star.gr, o Σπύρος Χαριτάτος έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σενάριο αν θα είμαι ή όχι στην πρωινή ζώνη. Σαφώς με ενδιαφέρει να έχω δουλειά, αλλά δεν μπορώ να κρίνω τι θέλει η εταιρία γι΄αυτή τη ζώνη».

Προς το παρόν όπως λέει δεν έχει λάβει κάποια επίσημη απάντηση από το κανάλι, ωστόσο το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι: «δεν έχω λάβει απάντηση επίσημα. Πέρυσι, μέχρι και την τελευταία ημέρα δεν ξέραμε αν θα συνεχίσουμε».

Τι θα έκανε αν δεν ήταν στην πρωινή ζώνη; «θα μπορούσα να γυρίσω στο δελτίο ειδήσεων, να φύγω από το κανάλι, ακόμα και να μην κάνω καθόλου τηλεόραση. Το πάθος μου ε��ναι το ραδιόφωνο».

Δεν θα δίσταζε μάλιστα να κάνει και μόνος του εκπομπή: «σαφώς και θα έκανα εκπομπή μόνος μου αν μου το πρότεινε ένα άλλο κανάλι». Άλλωστε όπως δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη, «η παρουσία μου δίπλα στον Γιώργο τον Καραμέρο τον αδικεί πάρα πολύ και ως παρουσιαστή και ως δημοσιογράφο».

Μιλώντας για την Ευγενία Μανωλίδου η οποία όπως είπε είναι «φιλοξενούμενη» φέτος στο «10 με 1 μαζί», την χαρακτήρισε γυναίκα-“γκαζόζα”.Γιατί; «είναι πληθωρική και έντονη παρουσία. Μ’ αρέσει να την βλέπω να την απολαμβάνω αλλά δεν την αντέχω για πολύ. Είναι σαν την γκαζόζα. Θες να την πιεις, να ξεδιψάσεις αλλά κάποια στιγμή άμα πιεις πολύ γεμίζεις και δεν θες άλλο.Κατά τ’ άλλα είναι συμπαθέστατη και συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Αν και πρόσφατα χωρισμένος, δηλώνει «πάρα πολύ καλά» πλέον στα προσωπικά του, αφού δεν κρύβει πως… «μπορεί να είμαι και ήδη ερωτευμένος».

Μάλιστα του έχει καρφωθεί και η ιδέα να γίνει σύντομα μπαμπάς, αφού του το΄πε και η Λίτσα Πατέρα ότι η περίοδος αυτή τον ευνοεί.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σπύρου Χαριτάτου στον Γιώργο Σατσίδη στο MTV, όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top