Αντώνης Κανάκης στο Star: θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα»;

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του για το μέλλον της εκπομπής

Αντώνης Κανάκης στο Star: θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα»;

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το «Ράδιο Αρβύλα», όπως δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star! Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τονίζοντας ότι, προς το παρόν σκέφτεται μόνο τις... διακοπές!

Μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» κατέφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου και τον «τσάκωσε» η κάμερα του Star.

«Έχουμε μία εκκρεμότητα όλοι οι άνθρωποι στην εκπομπή να κάτσουμε να συζητήσουμε. Όσο έτρεχε η εκπομπή δεν μπήκαμε στην διαδικασία να βρεθούμε και να δούμε τις διαθέσεις μας. Θα βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα και θα σας πούμε», είπε ο Αντώνης και υπογράμμισε ότι θέλει να συνεχίσει το «Ράδιο Αρβύλα» και να παραμείνει στον ΑΝΤ1.

Αν και απέφυγε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «το μόνο πρόβλημα είναι το ότι είναι απίστευτα κουραστική διαδικασία η παραγωγή. Το αγαπάμε, όμως, πάρα πολύ το "Ράδιο Αρβύλα" και το μόνο που έχουμε να σκεφτούμε είναι αν θέλουμε να περάσουμε ακόμα ένα χρόνο σε αυτούς τους τρελούς και απάνθρωπους ρυθμούς».

Όσο ��ια τις προτάσεις από άλλα κανάλια που φέρεται να δέχεται η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα»; Ο παρουσιαστής δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και αρκέστηκε μόνο να δηλώσει πως «αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία και η ουσία είναι η εκπομπή».

Αυτό που προέχει, πάντως, για τον Αντώνη είναι οι... διακοπές! «Μόνο τις διακοπές σκεφτόμαστε», είπε και πρόσθεσε πως και αυτό το καλοκαίρι θα «ψηφίσει» Χαλκιδική. «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει... To να πηγαίνεις Εξωτερικό το καλοκαίρι είναι λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά και κάτι μας λέει πως για ακόμα μία φορά θα τον δούμε στα περιοδικά με τις ρακέτες ανά χείρας και παρέα με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιάννη Λάτσιο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top