Έρχεται η σειρά «Life» στο Star!-Σε Α΄προβολή

Mε πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Sarah Shahi

Έρχεται η σειρά «Life» στο Star!-Σε Α΄προβολή
Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 21:00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από το Star σε Α΄προβολή, την ξένη σειρά «Life», με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Sarah Shahi.

Yπόθεση:

Ο Τσάρλι Κρους είναι ένας εκκεντρικός αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για τρεις φόνους που δεν έχει διαπράξει. Μια καλοστημένη παγίδα τον στέλνει 12 χρόνια στη φυλακή, που για έναν αστυνομικό είναι συνώνυμο της κόλασης. Σε αυτό το διάστημα ο Τσάρλι χάνει την αξιοπρέπειά του, την αυτοεκτίμηση, τη δουλειά του, τη σύζυγό του, τους φίλους του.

Η δικηγόρος του Κόνστανς Γκρίφιθ καταφέρνει με τεκμήριο το DNA να του χαρίσει την ελευθερία του, να αποζημιωθεί από το κράτος και να επιστρέψει στα παλιά του καθήκοντα. Ο Τσάρλι αισθάνεται πως του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να κάνει τις σωστές κινήσεις. Η εμπειρία του στη φυλακή τον έχει κάνει πιο ικανό και θέλει να εξιχνιάσει το μυστήριο, που καλύπτει το έγκλημα για το οποίο άδικα κατηγορήθηκε και τιμωρήθηκε. Θέλει να φτάσει στην κάθαρση στις νέες υποθέσεις, που έχει αναλάβει. Βοηθός του η γοητευτική ντετέκτιβ, Ντάνι Ρις.

Ραντεβού λοιπόν με τη σειρά «Life» κάθε μέρα από την ερχόμενη Δευτέρα αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κάντε κλικ στο video και δείτε μια παλιότερη συνέντευξη της sexy πρωταγωνίστριας, στον Jimmy Kimmel…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top