Τ. Καλημέρης: «δε ��´αρέσουν οι εκπομπές στην Κρατική»

Η Ερτ, το Αlter και το μέλλον των ιδιωτικών καναλιών

Ο Τζώνυ Καλημέρης μίλησε στην εκπομπή « life» για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το μέλλον της Ερτ:«Έχουν ακουστεί πολλά για την κρατική τηλεόραση. Πως ��α συρρικνωθεί ή θα συγχωνευτεί με άλλα κανάλια ακόμα και πως θα κλείσει. Ένα συμμάζεμα πάντως είναι απαραίτητο» τόνισε και συμπλήρωσε:«άκουσα βέβαια πως ίσως υπαχθεί στο υπουργείο παιδείας κάτι που δε θα ήθελα»

Ανέφερε επίσης ότι οι εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης δεν του αρέσουν καθόλου "Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό. Τα 4,20 ευρώ που πληρώνουμε όλοι για την κρατική τηλεόραση πρέπει να επιστραφούν με καλά προγράμματα και εκπομπές" είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τζώνη Καλημέρης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ούτε την επαναλειτουργία του Αlter, χαρακτηρίζοντας «δύσκολο» το μέλλον του:« Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μία επιχείρηση έφτασε να χρωστάει 500 εκατομμύρια» είπε και αναρωτήθηκε πως έφτασε ένα κανάλι να χρωστάει στις διαφημιστικές πόσα πολλά;».

Δεν άφησε ασχολίαστους ούτε τους μισθούς που έπαιρναν κάποτε οι παρουσιαστές και τους οποίους η μελλοντική γενιά δε θα δει ποτέ. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει μετανιώσει για τους παχυλούς μισθούς που έδωσε σε κάποιους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top