Στα «μαχαίρια» Μουτσινάς - Καραβάτου

Γιατί «τα πήρε» μαζί του η παρουσιάστρια;

Στα «μαχαίρια» Μουτσινάς - Καραβάτου
Πυρ και μανία έχει γίνει η Κατερίνα Καραβάτου με τον πρώην συνεργάτη της Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια του «Κους Κους το μεσημέρι», είναι ενοχλημένη με τον παρουσιαστή του «Δέστε τους», καθώς σε κάθε ευκαιρία μέσα από την στήλη της εκπομπής του «Χρυσή τηλεόραση», την στολίζει κανονικότατα.

Μια για τα μίνι φορεματάκια της, μια για τα κλάματα που έβαλε στο γάμο της Μοιραρακη, συνεχώς τ΄ «ακούει» η Κατερίνα Καραβάτου.

Αποκορύφωμα; η εκπομπή του «Δέστε τους» την περασμένη εβδομάδα, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, την αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς… «Χίτλερ»!

Με αφορμή απόσπασμα από το «Κους Κους το μεσημέρι» όπου η Κατερίνα Καραβάτου βάζει τις φωνές στον Δημήτρη Παπανώτα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε:

«Θα τους σκοτώσει όλους μέχρι να γεννήσει η Καραβάτου».Μάλιστα δεν δίστασε να τη συγκρίνει με τη Φαίη Σκορδά και την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας: «η Φαίη δεν είχε τόσα νεύρα όταν ήταν έγκυος. Καλά για την Ελένη, δεν το συζητώ. Ήταν μια γλύκα».

Και συνέχισε τα ειρωνικά του σχόλια: «φοβούνται όλοι την έγκυο. Εγώ που πήγα πάντως από τα πλατό δεν την είδα την Κατερίνα. Βγαίνει τελευταία στιγμή, και μπουκάρει στο πλατό…»

Και κατέληξε μες τη χολή: «εν πάσει περιπτώσει, μην την εκνευρίζετε και εσείς ρε παιδιά για τρεις ώρες. Μια εκπομπή είναι. "Καλή Λευτεριά" Κατερίνα».

Ε, μετά απ΄αυτά είναι να μην «τα πάρει» μαζί του η Καραβάτου; Φυσικό και επόμενο είναι, αφήστε που μας το επιβεβαίωσε και ένα πουλάκι από το studio PRO, ότι η παρουσιάστρια είναι εμφανώς ενοχλημένη μαζί του.

Του τα΄χει και μαζεμένα άλλωστε, καθώς μην ξεχνιόμαστε, πολύ πριν ανακοινώσει η ίδια την εγκυμοσύνη της, ο Νίκος Μουστινάς από τον αέρα του «Δέστε τους» -παρέα με την Μαρία Ηλιάκη-, ήταν ο πρώτος που είχε επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός, πετώντας ΠΑΛΙ τα «καρφιά» του.

Δείτε το απόσπασμα όπου ο Νίκος Μουτσινάς ειρωνεύεται την Κατερίνα Καραβάτου για τα νεύρα της…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top