Αγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Κόντρα μεγατόνων με εκατέρωθεν «βολές» και βαριές εκφράσεις

Αγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου

«Πόλεμος» δημοσιογράφων ξέσπασε με αφορμή το χθεσινό άρθρο του Μπάμπη Παπαδημητρίου στην «Καθημερινή»: ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας, που αναφέρονταν στο άρθρο, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά.

Την δικαστική διαμάχη των τριών δημοσιογράφων γνωστοποίησε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Σε αυτόν τον άθλιο ψεύτη που τον έχουν βάλει να με συκοφαντήσει έχω καταθέσει αγωγή», είπε χαρακτηριστικά και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το άρθρο.

Υπό τον τίτλο «Δραχμοβίωτοι προπαγανδιστές», ο Μπάμπης Παπαδημητρίου γράφει μεταξύ άλλων: «η επιστροφή του ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος Κουρή στην πρώτη γραμμή της «ειδησεογραφικής» προπαγάνδας κατά της Ευρωζώνης, του Μνημονίου και υπέρ της καθιέρωσης Νέας Δραχμής, αποτελεί σοβαρό πολιτικό και οικονομικό γεγονός... Την προώθηση του τριπλού στόχου έχουν αναλάβει το συμπαθές στους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς και των μεγάλων σαλονιών πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενος από το διαταραγμένο φιλοχουντικό παραλήρημα του κ. Τράγκα».

Προκαλούν πάντως εντύπωση οι αιτιάσεις του δημοσιογράφου της «Καθημερινής», καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αρθρογραφία του έχει ταχθεί εναντίον κάθε σκέψης επιστροφής στη δραχμή, ενώ ανάλογα είναι και τα σχόλιά του στο δελτίο του Alter.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου το τελευταίο έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων από πολλές και διαφορετικές μερίδες εργαζομένων για τις απόψεις του.

Όπως διαβάζουμε στο real.gr, ο Χάρρυ Κλυνν έχει αναφερθεί πολλάκις στον κ. Παπαδημητρίου. Μεταξύ άλλων, τον έχει χαρακτηρίσει «ντουντούκα του μνημονίου», ενώ στις 27 Μαΐου έγραψε: «κύριε Μπάμπη Παπαδημητρίου μην καταπίνετε το σάλιο σας... ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΤΕ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top