Ποια ζευγάρια πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του «Dancing»;

Δείτε ποιο «αστέρι» αποχώρησε από τον ημιτελικό της Κυριακής

Ποια ζευγάρια πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του «Dancing»;

Πρώτη ανάρτηση: 06-06-2011, 00:50

Σαν πριγκίπισσα βγαλμένη από τα παραμύθια, μας καλωσόρισε η Ζέτα Μακρυπούλια στο live του «Dancing With the Stars».


Nτυμένη στα μπλε και με μικρή τιάρα στο κεφάλι, η παρουσιάστρια έδωσε το σήμα για την έναρξη του ημιτελικού, στο οποίο διαγωνίζονταν τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια από το έκτακτο live της Πέμπτης.

Κώστας Μαρτάκης, Αργύρης Αγγέλου και Αγγελική Ηλιάδη, κουνήθηκαν στους ρυθμούς του «Dancing» σε δυο συνολικά χορευτικούς γύρους.

Στον πρώτο γύρο, την υψηλότερη βαθμολογία απέσπασε ο Αργύρης Αγγέλου με τέσσερα δεκάρια. Αναλυτικά, οι βαθμοί που πήραν τα ζευγάρια ήταν:

Αργύρης Αγγέλου: 40 (τέσσερα δεκάρια)

Kώστας Μαρτάκης: 36 (τέσσερα εννιάρια)

Αγγελική Ηλιάδη: 36 (τέσσερα εννιάρια)

Στο δεύτερο διαγωνιστικό κομμάτι, τα ζευγάρια έπρεπε να χορέψουν έναν παλιό χορό στον οποίο είχαν διαγωνιστεί σε παλαιότερα live αλλά δεν τα είχαν πάει καλά και δεν είχαν πάρει καλή βαθμολογία. Σε αυτόν τον γύρο, και τα τρία ζευγάρια ισοφάρισαν, καθώς οι κριτές έδωσαν τέσσερα δεκάρια στον καθένα, με αποτέλεσμα η δεύτερη βαθμολογία να διαμορφωθεί ως εξής:

Κώστας Μαρτάκης: 40 (τέσσερα δεκάρια)

Αργύρης Αγγέλου: 40 (τέσσερα δεκάρια)

Αγγελική Ηλιάδη: 40 (τέσσερα δεκάρια)

Στην τελική βαθμολογία, πρώτος βγήκε ο Αργύρης Αγγέλου, καθώς οι βαθμολογίες και από τους δυο χορευτικούς γύρους αθροίστηκαν: Έτσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε εκ νέου ως εξής:

Αργύρης Αγγέλου: 80

Kώστας Μαρτάκης: 76

Αγγελική Ηλιάδη: 76

Από το “Dancing” αποχώρησε τελικά η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ το εισιτήριο για τον τελικό πήραν ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης.

Κατά τη διάρκεια του show, guest εμφανίσεις έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη που χόρεψε cha cha, το δίδυμο του «Πλάκα Κάνεις» Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος, αλλά και ο Νίκος Γκάνος που ερμήνευσε το νέο του hit “Break Me”.

Με το που αποχώρησε, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε ότι «σημασία έχει αυτό που έζησα και που γνώρισα όλους εσάς.Είστε καταπληκτικοί ο καθένας στον τομέα του. Έκανα υπέροχους φίλους εδώ. Να ευχαριστήσω και τον Ηλία που με ανέχτηκε τόσο καιρό».

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top