Της…ανατροπής θα γίνει την επόμενη σεζόν στη «Ζωή της Άλλης»

Δείτε τι αποκαλύπτει η «Βάσω»

Της…ανατροπής θα γίνει την επόμενη σεζόν στη «Ζωή της Άλλης»
«Οι ανατροπές θα είναι καθημερινές, που ο,τι και να σας πω, θα ανατραπεί κι αυτό». Με αυτά τα λόγια απαντά η «Βάσω» -κατά κόσμον Νίκη Παλληκαράκη-, στην ερώτηση για το τι θα δούμε στην επιτυχημένη σειρά από την επόμενη σεζόν.

«Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε όλες τις ιστορίες που εξελίσσονται. Για μένα, θα υπάρχουν προβλήματα. Και υγείας και συναισθηματικά με τον σύζυγο και τα παιδιά, τα αληθινά και ψεύτικα», αποκαλύπτει η ηθοποιός στο «TV Έθνος».

Τα γυρίσματα της επιτυχη��ένης σειράς μπορεί να τελείωσαν, αλλά η Νίκη Παλληκαράκη παραδέχεται ότι «βγαίνοντας από το γύρισμα, δημιουργήσαμε σχέσεις. Με την Αθηνά Οικονομάκου, νιώθω ότι είναι μια φιλία ζωής».

Αν και παραδέχεται ότι σε ώρες γυρίσματος «οι τόνοι σηκώθηκαν, δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό». Τι την θυμώνει; η απαξίωση: «την θεωρώ πολύ άδικη, γιατί είναι πολύ σκληρή η δουλειά μας. Όχι μόνο των ηθοποιών. Και στο κάτω κάτω, είναι μεροκάματο. Μπορώ ν΄αντέξω να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει η σειρά, αλλά μη μου το απαξιώσει. Αυτό με προσβάλλει, γιατί είναι το ψωμί μας».

Δείτε ένα απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη σειρά…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top