Ναταλία Γερμανού: «Ο Θέμης φωνάζει απίστευτα στο σεξ»!

Απάντηση Γεωργαντά: «Απλά εσύ έχεις καλύτερη ηχομόνωση»!

Ναταλία Γερμανού: «Ο Θέμης φωνάζει απίστευτα στο σεξ»!
Απίστευτες συζητήσεις με αλληλοκαρφώματα έγιναν σήμερα στο «Μες στην καλή χαρά» που ήταν όντως… μέσα στην καλή χαρά!

Ένα από τους παρουσιαστές της εκπομπής μίλησε για μία έρευνα που αφορούσε το σεξ και ανέφερε ότι οι άθεοι έχουν καλύτερες επιδόσεις επειδή δεν έχουν ταμπού. Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, είπε να πει τη γνώμη της καρφώνοντας τον Θέμη Γεωργαντά!

«Δεν ξέρω τώρα αν ισχύει αυτ��… Να πχ ο Θέμης που είναι Χριστιανός Ορθόδοξος είναι ένας άνθρωπος που στο σεξ δεν έχει καθόλου ταμπού. Τα κάνει όλα, δεν έχει κωλύμματα» άρχισε να λέει η οικοδέσποινα της εκπομπής με τον Θέμη Γεωργαντά να έχει ήδη ξεκινήσει να «ασπρίζει»!

«Εσύ που το ξέρεις;» ακούστηκε η φωνή της Σισσυς Χρηστίδου. «Ρε παιδιά… Βουήζουν οι τοίχοι στα Μελίσσια. Αντιλαλούν» απαντά η Ναταλία Γερμανού!

Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή άφωνος Θέμης Γεωργαντάς αποφασίζει να απαντήσει στις προκλήσεις: «Απλά, η Ναταλία Γερμανού έχει καλύτερες ηχομονώσεις στο δικό της σπίτι από εμένα. Γι’ αυτό το λέει…»!

Κι όμως, η Ναταλία Γερμανού δεν είχε πει την τελευταία της λέξη: «Οι διπλανοί του Θέμη, ο Βάιος και η Βάσω, πολύ συχνά μου έχουν πει ότι αναγκαζόμαστε να παίρνουμε το μωρό και να διανυκτερεύουμε σε ξενοδοχεία»!

«Φωνάζει πολύ ο Θέμης, ε;» ακούστηκε μία ερώτηση από το πάνελ. «Όχι μόνο ο Θέμης», απάντησε η ξανθιά παρουσιάστρια που είχε κέφια, «όλοι τους. Είναι πολλοί…»! Περιττό να σας πούμε ότι μετά από αυτό λύθηκαν όλοι στα γέλια!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top