Ευγενία Μανωλίδου VS Μαρίας Μπεκατώρου!

Crash test από τον Λευτέρη Λαζάρου!

Ευγενία Μανωλίδου VS Μαρίας Μπεκατώρου!
Η μια παρουσίαζε το «Master Chef». Την άλλη, θα τη δούμε από το χειμώνα να παρουσιάζει το «Junior Master Chef». Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου και την Μαρία Μπεκατώρου αντίστοιχα, τις οποίες υπέβαλε σε ένα crash test, ο κριτής Λευτέρης Λαζάρου.

Καλεσμένος στο «Πρωινό mou», ο κριτής και πολύ γνωστός chef, αποκάλυψε ότι Ευγενία και Μαρία είναι «τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Περνάμε καλά μαζί της και περνάει καλά μαζί μας. Είναι παιδί. Αντέχει τα πειράγματα τα δικά μου και τα σκληρά πειράγματα του Σκαρμούτσου».

Τι έκανε όμως η Ευγενία που δεν κάνει η Μαρία; «η Ευγενία απομονώνεται για να διαβάσει και να σκεφτεί αυτό που έχει να πει. Η Μαρία είναι χύμα στο κύμα. Η Ευγενία ερχόταν οργανωμένη με το τετράδιο της, την σκαλέτα της. Θα κάτσει να διαβάσει, να τα πει στο ντουβάρι».

Ποια από τις δυο συμπαθεί περισσότερο; Το απάντησε εκλεπτυσμένα! «σε μένα είναι πιο κοντά η Μαρία παρότι την Ευγενία την αγαπούσαμε και την εκτιμούσαμε πάρα πολύ». Άλλωστε όπως λέει, οι δυο γυναίκες είναι «άλλοι άνθρωποι».

Δείτε τι δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου για τις δυο παρουσιάστριες…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top