Είδηση -βόμβα: Έκοψαν γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης

Κάνε κλικ να μάθετε ποια είναι και τι ακριβώς συνέβη

Είδηση -βόμβα: Έκοψαν γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης

Πρώτη Ανάρτιση: 3/6/11 09:38

Την πόρτα της εξόδου είδε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη από την εκπομπή «Πρωινό μου» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η συμπεριφορά της και η «γλώσσα» που χρησιμοποιούσε είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τους παρουσιαστές.

Η Σάσα Σταμάτη ήταν πολύ αυθόρμητη στον αέρα της εκπομπής ενώ αρκετές φορές τα σχόλια που έκανε ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά. Οι παρατηρήσεις που είχε δεχτεί από τους παρουσιαστές ακόμα και στον αέρα της εκπομπής ήταν αρκετές.Πρόσφατη παρατήρηση δέχτηκε από τη Φαίη Σκορδά η οποία για αρκετό καιρό παρακολουθούσε την εκπομπή από το σπίτι της:«Σας έβλεπα και δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλαγες» είπε απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο.

Ο κόμπος στο χτένι έφτασε όταν η δημοσιογράφος συνέχισε μία πλάκα που έκαναν off Camera, στον αέρα: « Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή κάνουνε διάφορες πλάκες. Η Σάσα επειδή είναι ένα αυθόρμητο παιδί, τη συνέχισε στον αέρα με αποτέλεσμα κάποιο μέλος της ομάδας να θιχτεί άσχημα» είπε η Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» η οποία όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν είχε ιδέα ότι η δημοσιογράφος διώχτηκε από το Μέγκα.

Πάντως η γνωστή δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή και οι παρουσιαστές δεν έβγαλαν τσιμουδιά για το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top