Οι πρώτες δηλώσεις του Τ. Σαμαρά μετά την αποχώρησή του

Τι συζήτησαν on air με την Ε. Μελέτη;

Οι πρώτες δηλώσεις του Τ. Σαμαρά μετά την αποχώρησή του

«Δεν στενοχωριέμαι καθόλου που έφυγα από το Dancing. Μια εβδομάδα είχε μείνει μόνο», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από παιχνίδι στο Super Star.


«Πέρασα τόσο τέλεια που ειλικρινά ��ας το λέω δεν με πειράζει», συμπλήρωσε, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να εκφράσει και το παράπονό του για τις κακές κριτικές που δέχτηκε: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πάω για χορευτής. Δεν πήγα για αυτό στο παιχνίδι και αυτά που ακούστηκαν ότι είμαι σαν αρκούδα ήταν σκληρά».


Στην συνέχεια βγήκε στην εκπομπή και η Ε. Μελέτη και οι δύο μαζί εξήγησαν στο κοινό, που τους λέει ότι ήταν άδικη η αποχώρηση τους, ότι η ψήφος μετράει, αλλά δεν μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα, όταν κάποιος παίρνει πολύ χαμηλή βαθμολογία.


«Η περίπτωση του Τρύφωνα μου θύμισε την δική μου και το είχα υποψιαστεί ότι μπορεί να φύγει, γιατί είναι μαθηματικά προβλέψιμο», είπε η Ε. Μελέτη.


Ο Τρύφων εξέφρασε και την στενοχώρια του για την αποχώρηση της Ελεονώρας αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή δεν της είχε… και αδυναμία: «Ομολογώ ότι στην αρχή, εκεί με τις πρόβες, ήταν κουρασμένη και έστελνε όλο μηνύματα, όμως μετά δεθήκαμε πολύ και την λάτρεψα».


Και η Ελεωνόρα πάντως παραδέχτηκε ότι στην αρχή… βαριόταν στο green room, στα παρασκήνια δηλαδή των live εμφανίσεων και έστελνε όλη την ώρα μηνύματα στο twitter, επομένως δεν πολυμίλαγε…


Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο περιμένουν πως και πώς να έρθει η Κυριακή, για να ξανασυναντηθούν στο τελευταίο live…


Όσον αφορά την χθεσινή σειρά ανάλογα με τις ψήφους:


1. Αγγέλου

2. Σαμαρά

3.Ηλιάδη

4. Μαρτάκης

5.Μπουλέ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top