Γιώργος Μαρίνος: «είμαι σε άθλια κατάσταση. Παίρνω φάρμακα»

Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για την κατάθλιψη

Γιώργος Μαρίνος: «είμαι σε άθλια κατάσταση. Παίρνω φάρμακα»
«Έχω πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα», εξομολογείται ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος και παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει κατάθλιψη, παίρνοντας φάρμακα!

Στα 72 του κι έχοντας αποφασίσει να αποσυρθεί πριν έρθει η απομυθοποίηση λόγω ηλικίας, ο Γιώργος Μαρίνος δεν κρύβει ούτε το ότι του λείπει η δουλειά, ούτε ότι τον πίκραναν κάποιοι συνάδελφοί του.

«Αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δεν ζήτησα τίποτα. Αυτό μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη, παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν», αναφέρει.

Αποδίδοντας τα ψυχολογικά του προβλήματα στο ότι η δουλειά του ήταν όλη του η ζωή, ο Γιώργος Μαρίνος συνεχίζει: «προτίμησα να φύγω από τον χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με «φύγουν». Αλλά έπρεπε να σταματήσω, γιατί μεγαλώνω και δεν ήθελα να γίνω ξεφτίλα… Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια. Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου».

Όπως τονίζει, αφού γίνει καλά θα συνεχίζει να γράφει το βιβλίο του, που θα περιέχει τις δικές του αλήθειες, τόσο για την επαγγελματική του πορεία, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top