Γνωστός δημοσιογράφος θα γίνει πατέρας!

Τι είπε για τη γυναίκα της ζωής του

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Πέτρος Κουσουλός μιλάει αποκλειστικά στο Label News, και τον Βαγγέλη Καράλη για το νέο του επιχειρηματικό βήμα την έκδοση της εφημερίδας ΜΠΑΜ, αλλά και για το μωρό που περιμένει!

-Κάτι που ίσως ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι παντρεύτηκες πριν δύο μήνες και σύντομα θα γίνεις πατέρας; Πώς νοιώθει ο Πέτρος ως μελλοντικός πατέρας;

Τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα αν και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει για να σου πω την αλήθεια. Περισσότερα θα έχω να σου πω σε έναν μήνα! Σίγουρα οι ευθύνες μεγαλώνουν καθώς πλέον σταματάς να ενεργείς ατομικά αλλά έχεις την ευθύνη μιας ζωής στα χέρια σου.

– Η πανέμορφη σύζυγός σου Όλγα, είναι εκτός από τα ΜΜΕ, επιλογή σου να παντρευτείς μια γυναίκα εκτός του χώρου μας, ή απλά έτυχε;

Έτυχε. Η Όλγα είναι μια εξαιρετικά δυναμική γυναίκα και καθόλα επιτυχημένη επιχειρηματίας. Μια εξαιρετική σύντροφος ζωής και μέλλουσα μαμά.

– Αποτελεί για εσένα αυτό που λέμε απλά και λαϊκά «αποκούμπι» από την δύσκολη και αγχωτική καθημερινότητά σου;

Και όχι μόνο! Η Όλγα είναι το άλλο μου μισό. Αυτό, νομίζω, τα λέει όλα.

– Έχεις μεγάλο γυναικείο κοινό που σε θαυμάζει. Τι είναι αυτό που σε «κέρδισε» στην Όλγα;

Τώρα τα παραλές! Στην Όλγα με κέρδισε ο δυναμικός της χαρακτήρας και όχι μόνο. Και να σου πω την αλήθεια την διεκδίκησα και πάρα πολύ!