Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης... ��πουργός οικονομικών!

Ποιοι «έκαναν» υπουργό τον γνωστό πρωταγωνιστή

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης... υπουργός οικονομικών!

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές της Κρατικής Τηλεόρασης είναι ότι δεν μας αφήνουν να πλήξουμε ούτε για μια στιγμή. Μία τα ξεσπάσματα των παρουσιαστών (σ.σ. Τάκης Σπηλιόπουλος), μία η Μαρία Σαράφογλου με την κάρτα καιρού της Θεσσαλονίκης που όλο την περίμεναν και όλο ήταν «στο δρόμο», τώρα μας ήλθε και τρίτο «χτύπημα». Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έγινε υπουργός οικονομικών!

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κηδεία του σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, όπου μίλησε για τον κορυφαίο συνεργάτη αλλά κυρίως φίλο που έχασε. Την στιγμή που βλέπαμε τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή, βλέπουμε στο κάτω μέρος της οθόνης στο σχετικό «σούπερ», (όπως ονομάζεται στην τηλεοπτική ορολογία το όνομα και η ιδιότητα του προσώπου που μιλάει) το όνομα Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και από κάτω τον τίτλο «υπουργός οικονομικών»!

Το θέμα προβλήθηκε στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ λίγο μετά τις δώδεκα το βράδυ και λίγοι ήταν εκείνοι που το πήραν «γραμμή».

Είπαμε παιδιά, κάνει ζέστη, είναι και τα οικονομικά της χώρας σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης, αλλά να σας θυμίσουμε ότι υπουργός οικονομικών είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Βέβαια, θα ήταν εδώ που τα λέμε μια άλλη πρόταση, πιο… καλλιτεχνική, η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο συγκεκριμένο υπουργείο, αλλά αυτή έγινε μια ώρα αρχύτερα και σίγουρα χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει…

Βρε τί βλέπει κανείς αργά το βράδυ στην τηλεόραση…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top