Ellate: Απορίες για το sex με την τσίμπλα στο μάτι!

Οι… καυτές ερωτήσεις των παρουσιαστριών στον Θ. Ασκητή

Ellate: Απορίες για το sex με την τσίμπλα στο μάτι!

Είχαμε δεν είχαμε το ζήσαμε κι αυτό!!!!! Πουρνό, πουρνό, με τη τσίμπλα στο μάτι, οι ξανθές παρουσιάστριες του Ellate θέλησαν να λύσουν όλες τις απορίες τους για το sex!!!

Σου λέει, τον Ασκητή έχουμε καλεσμένο, ας μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Την αρχή έκανε η Νάντια Μπουλέ η οποία μες στην αθωότητα ρώτησε το γνωστό σεξολόγο: «Οι γυναίκες ή οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία το καλοκαίρι;»

Τι αγωνία κι αυτή… Τι έγινε βρε κορίτσια η επιθυμία πάει με την εποχή; Όμως οι απορίες δεν σταμάτησαν εκεί. Η Αντωνία Καλλιμούκου ρώτησε αν ισχύει η έρευνα που θέλει όλο και περισσότερους άνδρες να μην έχουν στύση, λόγω ανεργίας, ενώ η Ν. Κουτροκόη ρώτησε αν το καλοκαίρι εμπνέει και τους άνδρες και τις γυναίκες να… πηγαίνουν με περισσότερα άτομα.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήρθε όταν η Αντωνία Καλλιμούκου είπε να πάει το θέμα… “sex και καλοκαίρι” ακόμα παραπέρα…

«Το sex, το ελεύθερο μέσα στο νερό έχει κινδύνους»; Αναρωτήθηκε η ξανθιά καλλονή, ενώ λίγο αργότερα βάλθηκε να μας αποτελειώσει…

Μες το νάζι και τη γλύκα, η… γατούλα Αντωνία, ξέχασε ότι κάνει πρωινή εκπομπή και είπε να το γυρίσει στο μεταμεσονύχτιο.

«Κύριε Ασκητή μου είναι και ένα άλλο ερώτημα που θέλω να σας κάνω, αλλά ντρέπομαι λίγο…. Μέσα στο νερόοοοοο… έχω ακούσειιιι…. Ότι υπάρχει φόβοοοοος… εεεεε… να κολλήσουν, να μην… ξεκολλάνε. Αν κολλήσουν μετά από πόση ώρα ξεκολλάνε;;;;;;;»

Τόμπολααααα!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου on air, τι άλλο!!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top